Eurowoman

Optakt til Blickfang: Designmekka i Øksnehallen

Af Stine Grønvall 08.nov.2012 Mode

I weekenden går det endelig løs: Årets Blickfang-messe løber af stablen i Øksnehallen, med alt hvad hjertet kan begære af innovativt og upcoming design indenfor forskellige håndværksgrene, og både møbler, smykker og mode er repræsenteret ved messen.


Henrik Vibskovs installation, lavet specielt til messen 


Filosofien bag Blickfang er at åbne markedet for helt nye navne i branchen, og før messens start udvælges de heldige udstillere blandt en solid stak ansøgere. I den danske jury, der udvælger navne til messen, sidder blandt andre Eurowomans chefredaktør, Anne Lose, designeren Mads Nørgaard, samt Rolf Hay, Peter Bonnén fra Muuto og Mette Barfoed fra boligmagasinet RUM; Det er derfor en garvet, kritisk flok, der har været med til at udvælge den eksklusive skare af designere, som du kan møde i denne weekend.

Den internationale designmesse har været på en rejse rundt i forskellige storbyer: Både Zürich, Hamborg, Basel og Wien har før haft fornøjelsen, og nu er det Københavns tur. Kig forbi Øksnehallen fra den 9-11 november, og bliv opdateret på, hvad der rører sig i designbranchen.

Se også: Nøgenportræt af Sienna Miller udstilles i Berlin  »


Henter...