SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Oscars 2018 Saoirse Ronan
Foto: Getty Images Saoirse Ronan i Calvin Klein By Appointment-kjole.

Saoirse Ronan til The Oscars 2018

Hun var klædt i årets flotteste Oscar-kjole

Vi glæder os altid til Oscar! Det er noget helt specielt, når denne prisuddeling løber af stablen. Skuespillere og skuespillerinder tager deres fineste puds på, og den røde løber er bedre klædt end nogensinde før. Især én vandt det hele for os.

Traditionen tro trækker stjernerne i deres mest glamourøse gallakjoler, når søndagens Oscar-uddeling løber af stablen. Rørende øjeblikke og en perlerække af priser var der nok af til årets Oscar-uddeling, som op til showet var præget af et turbulent år i kendisland, hvor #Metoo- og #Time’s Up-kampagnerne har været på alles læber.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstrene smider tøjet for Calvin Klein

For os handler det næsten lige så meget om kjoler som om film. Hollywood-stjernerne stiller nemlig op på den røde løber i Haute Couture fra top til tå, og vi får endelig de smukke sager, vi savlede over til modeugerne, at se i levende live.

Saoirse Ronan var i år nomineret til årets bedste kvindelige hovedrolle for sin optræden i Lady Bird. Hun kunne desværre ikke tage en gylden statuette med hjem, men til gengæld vandt hun årets kjole, hvis det står til os.

Iklædt en helt fantastisk sart lyserød Calvin Klein By Appointment-kjole med matchende Christian Louboutin-stiletter og Cartier-smykker bevægede den 23-årige irske teater- og filmskuespillerinde Saoirse Ronan sig ned af den røde løber.

Og hvorfor er det så årets vinder? Lad os starte med at proklamere vores kærlighed for konceptet ”Business in the front, party in the back”. Et koncept, som også Saoirse Ronans kjole var bygget op omkring med en smal silhuette i front og en kæmpe sløjfe med slæb bagtil, der gjorde looket både utroligt elegant og humoristisk.

Udover Saoirse Ronan var skuespillerinderne Margot Robbie i Chanel Haute Couture og Haley Bennett i Christian Dior også helt fantastiske! Sikke et smukt år.

Margot Robbie i Chanel Haute Couture.

Haley Bennett i Christian Dior.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Oscar og Kjoler