Paris Hilton og Kendall Jenner i 00'er-kjole

Foto: All Over Press Paris Hilton, 2002.

Paris Hilton og Kendall Jenner i 00'er-kjole

Tro det eller ej, disse 00’er-favoritter hitter stort

Du fandt dem på Paris Hilton, Destiny's Child og Christina Aguilera i starten af 2000, og nu er de igen at finde på bl.a. The Kardashians.

Lige som vi gik og håbede, at 00’ernes tendenser ville forblive fortid, blev vi mindet om, at moden kører i ring.

LÆS OGSÅ: En ny type jeans kommer til at overtage din garderobe

Hvis det står til nogle af vor tids største ’socialites’, er det nemlig de glitrende toppe fra omkring årtusindeskiftet, der nu er tilbage. 

Vi havde dog anet et 00’er-comeback, da Juicy Couture-joggingsættet pludselig dukkede op under Vetements-showet i Paris, og de klassiske 90’er-halskæder – også kendt som ”chokers” – samt fiskenetstrømpebukserne generelt ses på flere og flere kvinder i gadebilledet såvel som på catwalken.

Men hvorfor er den glitrende 00’er-top, der i sin tid både blev brugt som kjole og som top til de lavtaljede jeans, tilbage netop nu?

Kendall Jenner.

Et godt bud er modellen og Kardashian-søsteren Kendall Jenner, der til sin 21-års fødselsdag iførte sig en ikonisk glitterkjole og dermed hentede inspiration fra ingen mindre end selveste Paris Hilton, der til sin 21-års fødselsdag i 2002 havde en lignende kjole på.

Paris Hilton.

Siden da har vi set både Bella Hadid og Kourtney Kardashian i de glitrende toppe og kjoler, der har det metalliske materiale til fælles.

Bella Hadid.

Er det en tendens for dig? Vi kommer nok ikke til at kopiere looket 1-til-1, men glimmer kan vi aldrig få nok af.

Kourtney Kardashian.

Kylie Jenner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kjoler, Trends og Kendall Jenner