Pas på din hud indefra og se resultater udefra
Foto: Oslo Skin Lab

Pas på din hud indefra og se resultater udefra

Plejer du huden indefra i dine skønhedsrutiner? Der er god grund til at gøre det. Du kan nemlig helt naturligt påvirke hudens modstandskraft mod ydre faktorer og samtidig reducere både rynker og appelsinhud med collagenpulver som kosttilskud.

Du husker sikkert både at rense dagen og forureningen af dit ansigt, at smøre huden med fugtighedscreme, og bruge solcreme, når uv-indekset er højt. Men husker du også at pleje huden indefra? Det skulle du tage at gøre. 

For som årene går bliver mellemlaget i huden nemlig mindre modstandsdygtigt overfor aldrende og ydre faktorer som sol, rygning, kost og forudrening. Derfor er det vigtigt at pleje huden, men især at pleje den indefra, for at opnå fastere, mere spændstig og rynkereduceret hud.

Du kan altså ikke bare forebygge yderligere skader på og aldring af huden, men også reparere huden, som den ser ud på starttidspunktet. Kosttilskuddet hedder The Solution Anti-Wrinkle Collagen, og hemmeligheden er det særlige collagen, som kosttilskuddet består af. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

En slags super-collagen
Det er mellemlaget i huden, der bidrager til, at det øverste lag af huden holder sig glat og jævnt. I dette hudlag udgør collagen mere end 80 procent af tørstofferne, men fra omkring 30 års alderen, begynder hudens naturlige collagenniveau at falde, og vores hud bliver slappere og begynder at få fine linjer. Derfor giver det god mening, at tilføre huden netop collagen. Men det er ikke al slags collagen, der virker rynkereducerende, opstrammende og elasticitetsopbyggende. Når The Solution Anti-Wrinkle Collagen™ er så effektivt, skal årsagen findes i collagenets sammensætning. The Solution – Anti-Wrinkle Collagen er baseret på Verisol® peptider, som er en bestemt type hydrolyseret collagen. Det betyder, den er nedbrudt ved hjælp af enzymer til den helt rette størrelse peptider. Disse peptider udgør en kæde af aminosyrer, som har vist sig at kunne påvirke hudens overflade, forbedre den og effektivt reducere rynker. 

Resultater efter 8 uger
Hvad næsten bedre er – det er nemt at få bedre hud. The Solution Anti-Wrinkle Collagen er et smags- og lugtneutralt pulver, og du kan tage kosttilskuddet i alt fra en lækker smoothie til et glas vand eller i din yoghurt. Collagenpulveret diskriminerer ikke og virker på alle hudtyper, og effekten vil allerede begynde at vise sig efter bare otte ugers brug. Som en ekstra bonus pletbehandler man ikke, når man plejer huden indefra med Solution Anti-Wrinkle Collagen. Hele kroppen får glæde af det collagen, du indtager. Det betyder, at det ikke kun er ansigtshuden, du opstrammer og gør mere modstandsdygtig – det gælder også huden på hals, bryst, hænder, arme og sågar reduktion af appelsinhud. Skønhedsbehandling indefra tillader i øvrigt at sætte bredspektret ind for at give sin hud bedre vilkår. Du kan nemlig kombinere kosttilskuddet med dine yndlingscremer og øvrige skønhedsprodukter.

Veldokumenteret effekt
Der ligger solide studier bag, at Verisol®, som er det collagen, The Solution – Anti-Wrinkle Collagen indeholder, har en positiv effekt på hudens udseende. I et tysk studie af collagenet, hvor 114 kvinder i alderen 45 til 65 deltog, viste resultaterne tydeligt, at de tilfældigt udvalgte kvinder, som havde fået collagenpulveret, forbedrede hudens kvalitet, elasticitet og udseende, og man så også en markant reduktion i deres rynker. Efter fire uger havde de 57 kvinder, som fik collagenpulveret, gennemsnitligt reduceret deres rynker med 7,2 procent. Efter 8 uger var rynkereduktionen helt oppe på 20,1 procent i gennemsnit, mens collagen-tilskuddet i det allermest effektive tilfælde havde reduceret en kvindes rynker med 49, 9 procent. The Solution Anti-Wrinkle Collagen består kun af én ingrediens – denne hydrolyserede collagen.

Vil du også prøve super-collagenet?

The Solution – Anti-Wrinkle Collagen kan købes på Osloskinlab.dk, hvor du også kan læse mere om produktet.

Medlemspris: 349 kr. per måned
Enkeltkøb: 498 kr. per pakke, som indeholder 28 dagsdoser med collagenpulver, svarende til fire ugers brug.

Følg Oslo Skin Lab på de sociale medier

Facebook: https://www.facebook.com/Osloskinlabdanmark/
Instagram: http://instagram.com/osloskinlab_danmark

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Hud