Pep efteråret op med smukke vipper

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Klinik Vipp, Magnetiskevipper, Clarins & Depend Cosmetic.

Pep efteråret op med smukke vipper

Der findes intet som smukke vipper, der kan freshe ethvert look op. Lad dig her inspirere til, hvordan du kan style dine vipper.

Det saltvandslækre hår og den brune glød er for længst et overstået kapitel her i det kolde efterår. Derfor kan det være en god idé at lægge ekstra vægt på stylingen af dine vipper for at fremhæve dit ansigts konturer – og i det hele taget opfriske dit personlige look. Uanset, om du er til eyelash extensions eller blot en god og effektiv mascara, så lad dig her inspirere af listen over spændende måder, du kan style dine vipper.

Klinik Vipp – certificeret klinikKlinikvipp2.jpg

Med flere års erfaring og uddannelse indenfor volume og single eyelash extension er vippe-stylist Zascha hos Klinik Vipp klar til at skabe dit drømmelook.

I den certificerede klinik udføres alt indenfor behandlinger i vippeforlængede, uanset om du ønsker et naturligt, et mere markant eller dramatisk look.

Effekten er ikke til at tage fejl af: smukke vipper, der matcher dine personlige behov.

Besøg klinikvipp.dk / Instagram klinik_vipp

Magnetiskevipper – Drømmevipper uden lim & kemikalierEarsjoy_design_9.jpg

Ønsker du drømmevipper uden at være begrænset af én stilart, klumpede limrester, skadelige kemikalier og ødelagte naturlige øjenvipper?

Så er Magnetiskevipper helt sikkert noget for dig. Brandet har udviklet en innovativ løsning til kunstige øjenvipper – nemlig aftagelige vipper, der er nemme at påføre og vedligeholde takket være den naturlige eyeliner komponeret af jernoxid.

Med denne vippetype undergår du vipper, der ikke sidder ordentligt fast, og som får en hvid overfalde af limrester. Som et ekstra plus er de nemme at tage af og genbruge.

Supra Lift & Curl Mascara fra ClarinsE_saether_clarins1.jpg

Denne superlækre og eksklusive Supra Lift & Curl Mascara er den første mascara fra Clarins med lash-lift.

Mascaraen har en øjeblikkelig effekt og giver et perfekt buk, masser af længde, volumen og definition til din vipper – og så holder den hele dagen! I fremstillingen af produktet er der anvendt 100% naturlige mineral-pigmenter for at sikre en intens sort farve. Desuden indeholder mascaraen Lash-boosting Complex, der er beriget med aktive ingredienser, som sikrer en naturlig forstærkning, og forlængelse samt løft og buk af vipperne.

Depend – Opnå den ønskede effekt190944944338049528_depend_cosmetic_kunstige_vipper_alt_for_damerne.jpg

Mange forbinder nok Depend med neglelak, men det populære, svenske brand gør sig også inden for vipper og bryn.

Depends kunstige vipper findes i mange forskellige modeller; fra tynde, naturlige til fyldige, markerede og lange dramatiske Faux Mink-vipper.

Alle vipper er håndlavede af naturlige/syntetiske hår med en tynd fleksibel streng for optimal pasform. Du kan blandt andet vælge at påsætte mindre buketter eller enkelte hårstrå i dine egne, naturlige vipper og har dermed de bedste forudsætninger for at opnå den ønskede effekt. 

Har du svært ved at påsætte vipperne? Prøv en vippeapplikator, og forsøg dig frem. Øvelse gør mester!

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Mascara