SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Sådan bruger personlig træner Anne Bech sine smykker
Foto: PR Smykker er vigtige for Anne Bechs personlige stil, men hun bruger dem mest til fest.

Sådan bruger personlig træner Anne Bech sine smykker

Anne Bechs erhverv som personlig træner gør det lidt besværligt og upraktisk at bruge alle de smykker, hun holder så meget af. Selvom Anne Bech har en del smykker, bruger hun dem desværre ikke så tit. Men Anne Bech vælger alligevel altid at have et enkelt smykke på til hverdag: 

"Det er så fint at have en enkelt ting på, en tynd halskæde, spinkelt armbånd, en ring eller et par små øreringe."


Spinkle ringe.: 250 kr for de små. 400 kr. for den store. »Loopie Love. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. nr.: 25 22 08 58.

Selvom Anne Bech ofte ses i tjekket træningstøj, dresser hun jævnligt op til fest, hvor hun finder de ekstravagante øreringe frem fra smykkeskrinet, så de passer til hendes personlige stil.   

- Jeg er ikke til tunge smykker på mig selv, eller masser af dem, men et par flotte øreringe giver det ekstra uden, at det bliver for meget, fortæller hun til ALTfordamerne.dk.Øreringe i forgyldt sølv med røgtopas sten. 2.249 kr. »Jewlscph.com.»Se ALT for damernes videoeøvelser med personlig træner Anne Bech, der guider dig i bikiniform.Nøgleord: Smykker, Anne Bech, stil, fest.

Om Anne Bech


Anne Bech er personlig træner, aerobic-instruktør, fitness-instruktør og danseinstruktør. Hun har arbejdet professionelt som danser i forskellige danse-grupper siden 1999 og har deltaget i DM i aerobic, Miss Fitness og et utal af danseshows. Anne Bech er født i 1978, bosat i Dragør med sin kæreste, og er mor til en lille datter.
»Tjek også AnneBech.com.
Se, hvad vi ellers skriver om: Anne Bech og Smykker