Destiny Nicole Frasqueri
Foto: Petra Kleis Princess Nokia kan ikke undvære joggingbukser i sin garderobe.

Princess Nokia: "Det gør mig lykkelig"

Princess Nokia eller Destiny Nicole Frasqueri, 25, som den amerikanske rapper hedder, elsker intet mindre end alle kvinder i hele verden, sommerfugle, Scrabble og sine sneakers og joggingbukser. Eurowoman mødte den selverklærede feminist på kvindernes internationale kampdag.

Hvad er dit shoutout til kvinder?
– Til alle kvinder i verden – jeg elsker jer!

Hvem er dine heltinder?
– Da jeg var lille, elskede jeg karakterne Harriet the Spy og Madeline fra børnebøgerne af samme navn. De er ­frygtløse, quirky og modige.

LÆS OGSÅ: Line Sander: "Jeg beskæftiger mig kun med noget, der har sjæl"

Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?
– At bede hver dag. Jeg giver udtryk for, hvor taknemmelig jeg er for livet

Hvordan bliver verden et bedre sted?

– Jeg er venlig, og jeg behandler folk med respekt. Folk skal have mulighed for at leve i fred. Hvis jeg kunne ændre en ting i verden, er det fattigdom.

Hvad er dit kraftdyr?
– En sommerfugl.

Hvad betyder mode for dig?
– Mode er stort. Men stil er større. Stil er poesi, det er en måde at fortælle sin egen historie på. Jeg har altid haft god stil, den har altid været meget chik. Jeg går ofte i det samme, jeg elsker sneakers og joggingbukser. Jeg elsker lag på lag og at bruge forskellige teksturer. Jeg har det ligesom Diana Vreeland, mode er en måde at udtrykke sig selv kunstnerisk på.

LÆS OGSÅ: Mia Bess Poupinel: "Slet Instagram! Slip kontrollen! Mærk efter, hvad du selv synes, er fedt"

Hvad er dit første minde om stil?
– Jeg er vokset op i Lower East Side, New York City. Jeg kan huske, hvordan jeg elskede at iagttage punkerne og deres excentriske stil med farvet hår og vilde tøj. New York-stil, når den er bedst.

Hvad er din guilty pleasure?
– At lytte til rock'n'roll, ryge pot, drikke øl, hænge ud, lytte til god musik, spille kort eller Scrabble. Det gør mig ­lykkelig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder du skal kende og Musik