Pernille Rosenkilde Rabens Saloner
Foto: Rabens Saloner "Og så̊ er der intet bedre end et sæt som dette, der bade kan bruges sammen og hver for sig," siger Pernille Rosenkilde.

Her er 3 ting, Pernille Rosenkilde ville tage med på ferie

Hvad pakker en influent med på en ferie fyldt med sol, strand og Instagram? Kom med ned i Pernille Rosenkildes kuffert her.

At pakke til en ferie har aldrig været let, for størrelsen på kufferten dikterer ret hurtigt, hvad du kan tage med – og hvad der ikke er plads til. Derudover har Instagram gjort enhver solrig lokation til det perfekte spot at dele billeder fra, hvilket vi nu også skal tage højde for, når vi pakker. Det bliver heldigvis nemt, når vi får gode råd fra Pernille Rosenkilde, kommerciel redaktør på Eurowoman.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor i Pernille Rosenkildes unikke baghus med masser af lyserød og glitter

Det vigtigste for Pernille, når hun klæder sig på, er dog, at det tøj, hun ifører sig, er behageligt og af god kvalitet. Et mantra, der spiller godt sammen med danske Rabens Saloner. I deres forårskollektion er det energien, friheden og frem for alt fornemmelsen af sjov og glæde, der gennemsyrer denne livlige del af året, som er inspirationen bag. Det ses bl.a. i brugen af materialer, hvor en flydende fornemmelse kommer til live i silkeblandinger, blød viskose og luftig bomuld, smukke silhuetter, der tillader bevægelse. Farver som mandarin orange, lavendel, smørblød gul og koral rosa stimulerer og efterlader et tydeligt udtryk for glæden ved at være i live. Kombineret med hverdagsvenlige pasformer og Rabens Saloners ikoniske tie-dyes er du sikker på, at du har fundet nye, mulige hverdagsfavoritter.

Her er 3 ting, Pernille Rosenkilde ville tage med på ferie fra Rabens Saloner

Hvad pakker en influent med på en ferie fyldt med sol, strand og Instagram? Kom med ned i Pernille Rosenkildes kuffert her.

MRT_5519.jpg

”Hvis man ligesom jeg bliver hurtigt solskoldet, kan det være en ret god ide at pakke noget langt, let og flagrende, som kan værne mod solens hårde stråler. Når man skal dækkes til, kan man lige så̊ godt gøre det med stil og hoppe i en kjole i et smukt og iøjefaldende print. Det behøver ikke at være kedeligt at være fornuftig.”

Kjole, Rabens Saloner, 2.200 kr.

MRT_5371.jpg

”Gul er godt for øjet. Og sjælen. Og humøret. Og Instagram. Og så̊ er der intet bedre end et sæt som dette, der bade kan bruges sammen og hver for sig. Det er lavet i en slags let knitrende bomuld, som er behageligt at have det sommervarmt i. Derudover er det det hyggeligste sæt at have på derhjemme, når man savner solen og minderne om den ferie, man gerne vil tilbage til.”

Top, Rabens Saloner, 650 kr. Shorts, Rabens Saloner, 450 kr. Sættet kan købes hos Rabens Saloner på Møntergade 19 i København.

MRT_5426.jpg

”Om jeg elsker alt der skinner og glimter? JA! Når man er på ferie, er der ingen grund til, at humøret ikke skal være i top og den her kjole er for mig visualiseringen af et glimrende humør, der skinner om kap med solen. Bonusinfo: Hvis den bliver krøllet, er det en del af looket, og det er intet mindre end genialt. Generelt skal man ikke pakke sin kuffert med noget, der kræver et strygejern. Det er ferier simpelthen for korte til. Kjolen er også̊ helt perfekt med tykke strømpebukser og en cardigan om vinteren, så̊ alt i alt et ret godt køb, der gør dig glad længe.”

Kjole, Rabens Saloner, 1.850 kr.

Shop med god samvittighed

Når du shopper online hos Rabens Saloner, bliver tøjet sendt i en pose lavet af 100% recycled plastikflasker, du kan vende og ”forvandle” til et net. Dette minimerer emballagespild og belastningen af miljøet. Smart!

Kjole, Rabens Saloner, 1.250 kr.

Nederdel, Rabens Saloner, 1.350 kr.

Top, Rabens Saloner, 1.000 kr.

Nederdel, Rabens Saloner, 1.900 kr.

Kjole, Rabens Saloner, 1.650 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Kvinder du skal kende og Rejseguide