?utm_source=eurowoman&utm_medium=native&utm_campaign=aw19
Rabens Saloner
Foto: Rabens Saloner Rabens Saloner klæder dig godt på!

Rabens Saloner webshop

Eftertragtet dansk brand åbner endelig webshop

Med et afsæt i lækre kvaliteter, fantastiske prints og draperinger, som vi kun har turde drømme om, har Rabens Saloner fået danske kvinder til at sukke efter deres kollektioner i mere end 12 år. Nu åbner de et digitalt univers, så du kan shoppe uden at løfte dig fra sofaen.

Efter den vellykkede åbning af Rabens Saloner-flagskibsbutikken på Møntergade 19 i København annoncerer Rabens Saloner nu sin første webshop i forbindelse med en ny visuel identitet fra LA Graphic Design. Her vil det danske brand videreføre den skønne energi fra deres butik og brand, som skabes i mødet mellem det moderne udtryk og den ekspertisefyldte tilgang til håndværk, der kendetegner Rabens Saloner.

Rabens saloner vil du blive budt velkommen af en kurateret udvælgelse af det bedste fra Rabens Saloners kollektioner, få eksklusive indblik i tilblivelsen og historien bag tøjet, samt et særligt kig ind i hjernen bag det hele, Birgitte Raben. Alt sammen kombineret med naturlige skønhedsprodukter og fantastiske kunsthåndværker fra flagskibsbutikken på Møntergade 19.

Rabens Saloner.jpg

Webshoppen bruger 100% genanvendt emballage, som cementerer Rabens Saloners fortsatte dedikation til bæredygtighed. Dette betyder tasker af genanvendte plastflasker lukket med samme metode. En indpakning, du kan vende på vrangen og bruge som et praktisk net.

"Det har været vigtigt for mig, at webshoppen har bæredygtig emballage i høj kvalitet. Jeg kan godt lide tanken om, at alt du bringer med ind i dit hjem, er noget der kan bruges igen og igen," ” siger Birgitte Raben.

Den nye visuelle identitet er resultatet af et tæt samarbejde med den anerkendte københavnske designduo LA Graphic Design, der har skabt et sprog af symboler og skrifttyper, som omfavner og afspejler de forskellige facetter af Rabens Saloner.

”Logoet er en kombination af typografier, der er forankret i moderne skrifttyper såvel som romerske inskriptioner for at skabe den balance mellem præcision og eklekticisme, som Rabens Saloner symboliserer,” siger Anne Strandfelt og Lizet Hee Olesen fra LA Graphic Design. De har lagt særlig vægt på at ære historien og den visdom, der er forbundet med den håndværksmæssige udformning af materialer og farvemetoder, som er så unik og væsentlig for DNA’et hos Rabens Saloner.

Her kan du se nogle af de smukke sager, du kan finde hos Rabens Saloner:

W9310301.jpg

 

Amina Stripe dye oversize sweater: 2.500,-

W9381159.jpg

Lori Sahara triangle skirt: 1.450,-

W9369101.jpg

Henrietta checked shirt jacket: 3.400,-

W9317207.jpg

Audrey warped wool draped dress: 2.300,-

Besøg Rabens Saloner på Rabenssaloner.com

Om Rabens Saloner

Rabens Saloner blev grundlagt i 2007 af den kreative direktør Birgitte Raben og er blevet synonymt med moderne elegance dyppet i hvirvler og farver. Med et designteam med base i København og et studio på Bali, hvor Birgitte Raben tilbringer seks måneder om året, fanger Rabens Saloner en eventyrlig eklekticisme, der er fyldt med en rock 'n' roll ånd og lægger stor værdi på kollektioner af høj kvalitet, der kan hænge i dit skab – og på din krop – i mange år.

?utm_source=eurowoman&utm_medium=native&utm_campaign=aw19
Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Trends og Design