Rihanna Saint Laurent
Foto: Getty Images

Rihanna i Saint Laurent

Hvem ellers? Rihanna er selvfølgelig ”Phresh Out the Runway” i efterårets mest eksklusive støvler

Selvom mange modehuse har forsøgt at fjerne ventetiden fra modeshow til butik med ”See Now, Buy Now”-kollektioner, er Rihanna stadig den første i det nyeste nye.

Tommy Hilfiger, Ralph Lauren og H&M er bare få af de internationale modehuse, der har ændret måden, hvorpå de viser og sælger deres nye kollektioner. Også engelske Burberry har erstattet deres tidligere fire shows om året med bare to halvårlige, som kombinerer dame- og herretøj.

Kollektioner, der falder ind under konceptet ”See Now, Buy Now”, hvor du ikke længere skal vente 6 måneder, men kan få fingrene i det nyeste tøj lige med det samme.

LÆS OGSÅ: Fra topgravid til topmodel: Dansk model gør stort comeback

Om det er vejen frem er endnu uvist, og mange designere vælger stadig at fastholde deres fire kollektioner, hvor efterårs- og vinterkollektionerne traditionelt vises i foråret og omvendt. En af dem er Saint Laurent, der med Anthony Vaccarello i spidsen viste modebranchen et sexet, glimmerfyldt og rocket efterår.

A post shared by Vogue Runway (@voguerunway) on

Her ses de krystalbesatte knælange støvler, der stjal billedet til Saint Laurent-showet i Paris.

Og de tre ord, er nogle, der klinger godt med ”Rihanna”. Den 29-årige sangerinde viste os alle, hvem der virkelig befinder sig i modens inderkredse, da hun forleden mødte pressen i det mest omtalte fra Saint Laurent-showet: De krystalbesatte knælange støvler.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna i de eksklusive Saint Laurent-støvler.

Som hun selv synger i 2012-hittet ”Presh Out the Runway”, er der vist ingen tvivl om, at Rihanna er hurtigere på aftrækkeren end de fleste, når det kommer til high fashion/den hotteste mode.

LÆS OGSÅ: Alexander Wang bringer denne 90’er frisure tilbage

LÆS OGSÅ: Designerne hylder en ny type kvinde på catwalken

LÆS OGSÅ: 9 smukke plisserede nederdele

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Modeuge, Stil, Musik og Rihanna