Rikke Møldrup Rasmussen
SPONSORERET indhold

Rikkes bedste tip til velvære er ganske simpelt: ”Jeg er blevet bedre til dem med alderen”

Rikke Møldrup Rasmussen, 52, er medejer af livsstilsbrandet Moshi Moshi Mind, som hun grundlagde med sin veninde Stine Skjoldborg i 2006 – længe inden wellnessbegrebet blev hvermandseje. Hendes opskrift på det gode liv er alenetid, søvn, kærlighed og en aromalampe.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Tine Bek, PR og privat
16. nov. 2022 | Mode | Eurowoman

Hvad er velvære for dig?

“Hverdagsbalance. At have en krop og et sind, der er næret og stærkt, og som har fået nok søvn og kærlighed. Men det er også at vende begrebet rundt: At ‘være vel’. Velvære handler også om at være et ordentligt menneske, og hvordan du er til stede i verden.”

Hvad er dine foretrukne ritualer?

“Jeg prøver at have så få som muligt. Men jeg er taknemmelig for langsomme morgener, at vaske ansigtet morgen og aften og give det masser af fugt. Det eneste kontinuerlige ritual jeg har, er en ansigtsmassage og ansigtsbehandling hver sjette uge hos Lone, der har Philoleum på Espalanden, hvor jeg elsker at komme.”

LÆS OGSÅ: Fatmiah om sit foretrukne velværeritual: ”Det er både en billig og effektiv energiudløser”

DOTTED BODY OIL - NO COLOR
Mind Body Oil fra MOSHI MOSHI MIND, 385 kr.

Hvad er dit enkleste velværetip?

“Dybe vejrtrækninger. Jeg blevet bedre til dem med alderen, det er gratis, og de virker både på krop og sind.”

Hvad har du droppet, fordi det ikke nærede dig?

“Jeg er dårlig til kostplaner og faste træningspas og vil ikke underkaste mit liv stramme regler. Og så arbejder jeg på at gøre mig fri af bekymringer om fremtiden og alle ‘hvad nu hvis’-tankerne. Det gør ikke noget godt for nogen.”

Hvad nærer dig?

“Alenetid. Det har jeg altid elsket, men det bliver vigtigere for mig med alderen at tage mig tid til en dag alene hjemme eller i sommerhuset eller en gåtur, hvor jeg ikke skal forholde mig til andre.”

LÆS OGSÅ: ”Nøgenhed er naturligt, og dét synspunkt vil jeg gerne give videre”

Brücke 49
Brücke 49

Hvor finder du størst ro?

“I mit sommerhus i Ellinge Lyng ved Sejerøbugten. Helst med en lydbog i ørerne og en trævæg, der skal males. Og så nyder jeg vandreferier, hvor det eneste, jeg skal, er at nyde naturen og gå mange kilometer hver dag. Så sætter roen sig i kroppen på mig.”

Hvad burde alle prøve?

“At tage til Vals i Schweiz og bo på Brücke 49. Det mest vidunderlige sted, hvor der er smukt året rundt. Der er termisk spa, du bader i kildevand, og der er stille og fredfyldt. Og så der så meget gods i luften, at du ikke engang behøver at trække vejret dybt.”

Kamalaya Koh Samui
Kamalaya Koh Samui

Hvor ville du gerne på retreat?

“Kamalaya Koh Samui, hvor du både kan træne, dyrke yoga, svømme og få behandlinger. Du kan også komme på et mentalt ophold med meditation, terapi og psykologsamtaler. Og så får du den lækreste mad og bedst af alt: Du kan ikke komme på nettet.”

Har du et velvære-quickfix?

“Når jeg har haft en hård dag, tænder jeg min aromalampe og trækker vejret dybt. Det berømte vinterbad kan også noget.”

LÆS OGSÅ: Anna Reinholdt: ”Jeg brugte rigtig meget af det her, da jeg var yngre”

aromaterapi
“Når jeg har haft en hård dag, tænder jeg min aromalampe”

Anbefalet til dig