SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Røde Kors lancerer modemagasin med genbrugstøj

Røde Kors lancerer modemagasin med genbrugstøj

Røde Kors lancerer modemagasin med genbrugstøj

I år kan Røde Kors fejre 150 år som nødhjælpsorganisation, og i den anledning udgiver Røde Kors i Danmark et modemagasin med genbrugstøj.

Tøjet, der vises i magasinet, er fra Røde Kors' i alt 231 danske genbrugsbutikker. I alt sorteres 115 tons tøj hver måned. Det er meget tøj. Og det skyldes nok blandt andet, at hver dansker ifølge Røde Kors' undersøgelser forbruger ca. 16 kg tøj om året, hvilket svarer til 16 par jeans eller 64 t-shirts. Og med så hyppig udskiftning i garderoben, er det oplagt at give sit aflagte tøj væk i en god sags tjeneste.

Kendte stilikoner i genbrugstøj
For at sætte fokus på genbrug - og mere specifikt på de gode ting, man kan finde i Røde Kors' genbrugsbutikker - har Røde Kors fået en lang række kendte til at posere i smukt stylede outfits til modemagasinet 'Stil'. Du kan opleve Oh Land, Nik & Jay, Marie Bach Hansen, Sarah Grünewald, Cecilie Lassen, Marijana Jankovic, Joe Moe, Emma Leth og Louise P.

Billederne i magasinet er taget af nogle af Danmarks dygtigste modefotografer, heriblandt Signe Vilstrup, Olivia Frölich, Sean McMenomy, Katrine Rohrberg, Morten Jerichau, Mikkel Russel, Lasse Bak Mejlvang og Mads Teglers.

'Stil' udkommer den 8. maj i forbindelse med kampagnen 'Røde Kors Butikker - Det er god stil'. Magasinet udkommer i begrænset oplag – og vil være gratis. Det kan hentes i Røde Kors' genbrugsbutikker fra den 8. maj.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sarah Grünewald