Rosemarie Mosbæk
Foto: Oscar Meyer Rosemarie arbejder som model og går på Rødkilde Teaterhøjskole som forberedelse til hendes ansøgning til Skuespillerskolen

Rosemarie Mosbæk

Rosemarie Mosbæk: "Hvis der er en bums på vej, og jeg bruger den om aftenen, er den væk næste morgen"

Rosemarie Mosbæk, 20, elsker en god dansefest med 80'er-musik, plejer huden, så den er gennemfugtet, og får brynene til at stå skarpt. Og så løfter hun sløret for et magisk skønhedsprodukt.

Hvordan gør du dig klar til fest?
"Jeg sætter høj musik på, tager et langt bad og smører hele kroppen ind i mandelolie. Ansigtet fugter jeg med PurCellin Oil fra Bio-Oil, 119 kr. eller med min Rosencreme fra Dr. Hauschka, 199 kr. Til hverdag bruger jeg ikke makeup, men hvis jeg skal til en ordentlig fest, skruer jeg lidt op. Så kommer jeg Studio Finish Concealer fra MAC, 155 kr. under øjnene og min bronzer Baked Mineral Golden fra Tromborg, 420 kr. for at skabe ekstra varme og glød. Og så bruger jeg lidt cremeblush, der giver et meget naturligt look, fordi det blender ind i huden. Jeg bukker mine øjenvipper og lægger et lag False Lash Effect Fusion Mascara fra Max Factor, 149 kr. og reder mine øjenbryn med Brow This Way Styling Gel i farven Brown fra Rimmel, 60 kr."

LÆS OGSÅ: Marianne Tromborg: "Ved du, hvor cremen virker? På huden og ikke på hylden!"

Hvordan ser din festmakeup ud?
"Jeg fremhæver én ting og lader resten være neutralt. Så hvis læberne er vilde, gør jeg ikke noget ved øjnene. Ellers kan jeg godt føle, at jeg har klistret en andens ansigt på. Så længe huden ser dejlig ud, behøver man ikke bruge så meget krudt på det andet. Concealer og blush gør det for mig. Jeg dufter af Chloé Signature, edp 50 ml fra Chloé, 660 kr. Den er meget let og feminin og ikke for sød."

Hvad med dit festlook?
"Det vigtigste er, at jeg føler mig tilpas i tøjet, og jeg ender tit i herrebukser, som jeg sætter sammen med en elegant top og et par stiletter. Hvis jeg har noget meget feminint på, tager jeg sneakers på. Jeg holder mit look ret enkelt, men gerne med én ting, der skiller sig ud, som pailletter eller en pangfarve. Hvis jeg er hoppet i glimmerbukserne, holder jeg makeuppen simpel. Og omvendt, hvis jeg har noget underspillet på, er det fedt med en sjov detalje i makeuppen som røde læber eller mørke øjne."

Hvad er det første produkt, du griber ud efter, når du skal til fest?
"Min eyebrow gel fra Rimmel. Selv om det er en lille ting, ser det bare lækkert ud med redte øjenbryn."

Hvad gør du ved dit hår?
"Jeg prøver at undgå at vaske det for meget og holder det til hver tredje dag. Jeg har meget glat og fint hår, og det sidder bare lidt pænere, når det ikke er helt nyvasket. For at give det lidt fylde bruger jeg Aussie Miracle Dry Shampoo fra Aussie, 80 kr."

LÆS OGSÅ: "Selv om min mor er en hårdhudet kvinde, fortjener hun at blive forkælet"

Hvad er dit ultimative favorit-skønhedsprodukt?
"Bio-Oil, som både kan bruges på kroppen og i ansigtet. Jeg troede faktisk, det var noget fup, men det virker altså! Hvis der er en bums på vej, og jeg bruger den om aftenen, er den væk næste morgen. Der må bo en lille fe inden i den."

Hvad har du altid med i tasken?
"Min ansigtscreme Rosencreme fra Dr. Hauschka, 199 kr. Jeg kan rigtig godt lide, når min hud føles fugtet."

Hvad er en god fest?
"Det sjoveste, jeg ved, er en rigtig dansefest med en masse 80'er-sange og øller."

Hvad gør du dagen derpå?
"Jeg drikker en masse vand og sørger for at give huden fugt."

LÆS OGSÅ: "Du skal ikke forvente, at der ligger et nyt ansigt på bunden af en cremekrukke"

LÆS OGSÅ: Kvinden bag Kjær Weis: "Det hele starter med huden"

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du gennem vinteren: 6 tips fra skønhedsredaktør Bea Fagerholt

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil