Sexet skønhed

Foto: Getty Images Røde kinder og uglet hår. Ni trin til et sexet skønhedslook.

Sexet look

Sådan får du 'jeg har lige haft sex'-looket

Kindernes glød. Det småuglede hår. Den rene, beskidte duft. Der er ikke noget mere sexet, end når du lige har haft sex. Men hvad nu, hvis du ikke lige har haft sex …? Sådan får du det evigt klædelige look uden at efterlade lagnerne gennemkrøllede –også selv om det i virkeligheden var at foretrække.

Hvornår er en kvinde sexet? Når hun har charme og intellekt? Når hun har rank ryg og kan gå i stiletter eller sneakers uden slinger i valsen? Måske det er, som med så meget andet, individuelt. Én ting er dog uomtvisteligt: En kvinde ser mere sexet ud, når hun lige har haft sex. Tillægsordet 'sexet' er, sjovt nok, ikke opstået ud af ingenting. Men hvem vil ikke gerne ligne én, der lige har haft det rigtig rart på den opstemte måde, også selv om det ikke er tilfældet? Inden du går i gang med at nærstudere nærværende artikel, må råd nummer ét være at få pulsen op for at få troværdigt røde kinder. Løb en tur, lav sprællemænd, vask gulv i lyntempo. Eller dyrk sex.

Ansigt

God glød med gennemfugtet hud og blussende kinder er klimaks. Første skridt er en eksfoliering, så fugten, der følger trop, kan hæfte sig fast. Eksfolieringen må ikke være for krads, så du ender med rødspættet hud. Glatte, svagt hindbærrøde kinder er målet. Opløs pudderet fra Dior med et par dråber vand i håndfladen, skum op, massér ansigtet i et minut, og rens af med vand. Følg op med cremen fra Kiehl's, der indeholder honning fra New Zealand og rød ginseng fra Korea og hjælper med at holde på fugten og få huden til at stråle. Ingredienser, der begge også siges at øge lysten til sex. Ja, måske kun hvis du spiser det. Men det skader i hvert fald ikke også at smøre det på huden.

Læber

Her kan du gå to veje. Enten er du lige kommet til at bide dig i læben (eller andre er ...), og så er en lip stain svaret. Benefits udgave blev oprindeligt kreeret til en stripper i San Fransisco, som ønskede et produkt, der kunne få hendes brystvorter til at rødme hele natten. Hendes bønner blev hørt af tvillingesøstrene Jean og Jane Ford, der står bag Benefit. Den bærrøde farve, som klæder de fleste, smelter ind i huden som en tusch og kan også bruges på kinderne. Alternativt går du den gennemfugtede au naturel vej med Biotherms nye sheasmørbløde lip plumper, der giver læberne en følelse af mere fylde og et let rosa skær.

Aquasource Plump & Glow, Biotherm, 129 kr.
Benetint, Benefit, 339 kr.

Kinder

Orgasm. Det hedder blushen fra Nars. Men det vidste du sikkert godt, for den har været et hit, siden den blev lanceret i 1999 i USA, hvor det er den bedst sælgende blush med en nuance, der lægger sig mellem rose og fersken. Men det var slet ikke hensigten, navnet skulle referere til den farve kinderne får, når den lille død indtræffer. Stifteren af brandet, François Nars, gav blushen dens navn, "Fordi, jeg altid har tænkt, at det var en god og nem måde at få en orgasme på, hvis du bare behøvede at købe en blush." Tænk, hvis det var så enkelt.

Orgasm Blush, NARS, 215 kr.

Huden skal skinne, ikke glimte, for den må endelig ikke se for makeuppet ud. Du har jo haft travlt. Med vigtigere sager end at lægge makeup. Den flydende highlighter giver liv til huden, når du lægger den på den øverste del af kindbenene, en smule langs næseryggen og øjenbrynsbenet og et par dup i inderste øjenkrog.

Touche Éclat Glow Shot i farven no. 1, YSL

LÆS OGSÅ: Charlotte Thomsen: Jeg sværger til dette mærke mod uren hud

Øjne

Der skal ikke så meget på øjnene. Bare lidt mascara, der giver volumen, og som du måske kan få til, post sex, at klumpe lidt. Så et par strøg med klar gelé til brynene, der skal redes opad, så de syner så fyldige som muligt.

Better Than Sex Mascara, Too Faced, 249 kr.
Natural Brow Styler 01 Clear, Max Factor, 155 kr.

Krop

Huden skal være blød og glat, så man får lyst til at bide i den. Det klares i badet med den økologiske bodyscrub, der fjerner træt hud og giver kroppen et energikick med pebermynte. Så skal den have kærlighed med den fede flødeskums-bodylotion, der dufter af æteriske olier. Husk også at give fødderne en omgang. Så kedeligt med verdens blødeste krop, men verdens hårdeste hud, der stikker ud i fodenden.

Aroma Therapy Body Lotion, Tromborg, 460 kr.
Rejuvenating Body Scrub Sea Salt & Peppermint, Bottega Organica, 415 kr.

Hår

Håret skal være uglet, men naturligvis soigneret. Giv det først et løft med en spray i den øverste del af håret, og saml så spidserne lidt hurtigt med en saltvandsspray. Fingrene væk fra hårtørreren og børsten. Det polerede udtryk har intet med denne her sag at gøre.

Organic Texturizing Salt Water Spray, Björn Axén, 150 kr.

LÆS OGSÅ: Elle Fanning: “Dette er den eneste hårspray, jeg bruger”

Negle

Nude eller rød. Enough said.

Duft

Rund og blid som formerne på en kvinde. Ud fra den fine tanke om kvindekroppen skabte Coco Chanel duften Chanel No 5. Nyfortolkningen af klassikeren med tilnavnet l'eau er med sine citron-, mandarin- og appelsinnoter mere frisk end sin storesøster og dufter sprødt af nyvasket sengetøj. Sengetøj, der bare venter på at blive krøllet ...

Chanel No 5 l'eau, edt 50 ml, Chanel, 850 kr.

"At være vild efter sex er en del af vores natur. Det er ligesom med mad. Når du har spist, er du mæt, men i morgen er du sulten igen," citat Tom Ford. Designeren har altid været optaget af sex og givet udtryk for det i interviews og kampagner med nøgne damer, svedig hud og positioner, der kunne have været med i en sengekantsfilm. Også hans dufte oser af sex, langt størstedelen er varme og intense. Vil du omgive dig med Tom Fords fornemmelse for sex, men ikke i en altoverskyggende udgave, er muskduften White Suede et godt bud.

White Suede, edp 50 ml, Tom Ford, 1.675 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hår, Hudpleje, Hud, Parfume, Læber og Negle