Shopping Eurowoman

Foto: PR

Sådan får du et cool hverdagslook

Sommerferien er slut, og det er tid til job- og studiestart. Vi drømmer om et hverdagslook med et mix af klassikere og nye snit – her er ugens 6 bedste fund.

Selvom kalenderen stadig siger august, er de fleste vendt tilbage til arbejde og studiestart efter sommerens afslapning. Vi har samlet 6 nyheder, der nemt giver dig et cool hverdagslook.

LÆS OGSÅ: Her er alt, du skal vide om den nye mand i spidsen for Calvin Klein

1. Jakke, Acne Studios, 6.400 kr.: Et af efterårets helt store trends bliver jakker, bluser og kjoler med et kig til skulderen. Det nye snit er både set hos Acne Studios og Balenciaga. Vi er vilde med det.

2. T-shirt, Rika, 855 kr.: En emoji på brystet er en sjov detalje, der kan peppe din hverdagsuniform op. Du finder denne sæsons musthave t-shirt hos svenske Rika.

3. Skjorte, Julie Fagerholt Heartmade, 1.799 kr.: Det er ved at være tid til at finde hverdagsskjorten frem igen. Denne sæson byder på tern. Julie Fagerholt Heartmade har designet sæsonens mest perfekte skjorte i tern.4. Skjorte, Storm & Marie, 699 kr.: Er du ikke helt klar til tern endnu, er den stribede skjorte altid et sikkert valg.

5. Bukser, Won Hundred, 1.000 kr.: Et godt alternativ til jeans er de klassiske brede bukser. Den mørkeblå farve er altid en sikker vinder.

 

6. Sko, Topshop, 395 kr.: Har du set at dyreprint hitter? Hvis ikke er det nu, du skal spidse ører. Alle slags dyreprint er populære denne sæson. Og gerne i mange farver. Topshop har lavet en mindre larmende version i klassisk zebraprint, som vil tilføje en cool detalje til ethvert outfit.

LÆS OGSÅ: Askepot, Ariel og Belle på forsiden af Vogue – ja, det er dine Disney-favoritter vi snakker om

LÆS OGSÅ: Denne modetendens fra 1990'erne holder igennem efteråret

LÆS OGSÅ: Derfor hitter danske modeller på catwalken