Sådan skaber du selv 4 af de hotteste looks lige nu!
video

Sådan skaber du selv 4 af de hotteste looks lige nu!

Eurowoman er gået sammen med TRESemmé. Kig med her og få tips og tricks til, hvordan du skaber fire hotte looks - fra strandlook til glamour.

TREsemmé Beach – Det rodede beach look
Hvordan skaber du det rodede og tilfældige beach look til sommer? Lasse Pedersen, Lead Stylist for TREsemmé i Danmark, viser i samarbejde med Eurowomans Skønhedsredaktør, Bea Fagerholt, hvordan du selv skaber det lidt "80'er-inspirerede wet-look", perfekt til en varm sommerdag. Og Bea Fagerholt giver tips til make-uppen, der går godt sammen med sommerens beach look.
 

TREsemmé Glamour – Det glamourøse 70'er-look
Hvordan skaber du det luftige glamourøse 70'er-look til disco-festen? Lasse Pedersen, Lead Stylist for TREsemmé i Danmark, viser i samarbejde med Eurowomans Bea Fagerholt, hvordan og med hvilke hårprodukter du skaber det fine glamourøse 70'er-look, der holder til fest hele natten. Alt imens giver Bea Fagerholt råd om make-up og outfits, der går godt sammen med dit looket.

TREsemmé Natural – Det naturlige og fyldige look
Hvordan giver du håret det naturlige og fyldige look? Lead Stylist for TRÉsemme i Danmark, Lasse Pedersen, viser i samarbejde med Eurowomans Bea Fagerholt, hvordan og med hvilke hårprodukter du skaber et fyldigt og naturligt look. Bea Fagerholt giver tips og gode råd til hvilken makeup, der går godt med looket.

TREsemmé Rock – Det sexede rock 'n' roll look
Hvordan skaber du et sexede rock 'n' roll-look? Lasse Pedersen, Lead Stylist for TREsemmé i Danmark, viser med Bea Fagerholt som hårmodel, Eurowomans Skønhedsredaktør, hvilke hårprodukter og remedier der er vigtige, når du skal være rock 'n' roll. Looket passer især til den danske stil, mener Bea Fagerholt, og giver dig tips til make-uppen, der fuldender looket.


TRESemmé - De fire looks
I denne femte og sidste video opsummerer Lasse Pedersen, Lead Stylist for TRESemmé, hvordan han med Eurowoman’s skønhedsredaktør, Bea Fagerholt, skabte de 4 hotte looks: ’Det rodede beach look’, Det glamorøse 70’er-look, Det naturlige og fyldige look og ’Det sexede rock’n’roll look’. Få også tips og tricks til remedierne, du skal bruge for at skabe de 4 hotte looks.
 

Læs mere om produkterne fra TRESemmé her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed