Sara Frost

Foto: PR Sara Frost

Sara Frost: Her er mine skønhedsfavoritter

Sara Frost: "Den dækker alt, uden at det ser unaturligt ud"

Sara Frost, talkshowvært og PR-ansvarlig hos ­Adidas, har et fast kropsritual, som hun udfører flere gange om ugen, og så foretrækker hun at begynde dagen uden makeup.

1. Makeup-p­roduktet

Jeg kan bedst lide at begynde min dag uden makeup, men jeg har altid en Bobbi Brown-foundationstick og en makeupsvamp med i tasken, som jeg bruger op ad dagen. Den dækker alt, uden at det ser unaturligt ud.

 

Skin Foundation Stick, Bobbi Brown, 345 kr.

2. Simpel rens

Når jeg skal rense mit ansigt om aftenen, bruger jeg Tromborgs rensevand, som helt enkelt bruges på et par vatrondeller og ikke skal skylles af. Min hud bliver ren og ikke udtørret af det kalkholdige vand fra hanen.

Herbal Cleansing Water, Tromborg, 240 kr.

3. Én duft

De fleste af mine produkter som bl.a. shampoo dufter naturligt og godt i sig selv, så jeg går ikke så meget op i at have flere parfumer. Den eneste parfume jeg har, er Margielas "Beach Walk", som dufter af bergamotte, citron og moskus.

Replica Beach Walk, edt 100 ml, Maison Martin Margiela, 735 kr.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald: “Det frisker huden op og virker som en slags stærk kaffe til det trætte ansigt”

4. Sugekop til hofterne

Jeg bruger ofte Sards sugekop til at holde cirkulationen i gang særligt på hofterne. Jeg har ikke noget imod den cellulite, jeg har. Det følger for det meste med ved at have fedt på hofterne, og det er jeg glad for, at jeg har. Men jeg behøver ikke mere cellulite, så det ritual fungerer godt for mig.

Sugekop, Sard, 169 kr.

5. I god tid

Jeg synes, at kropspleje kan være det kedeligste at skulle igennem, så jeg får kun brugt det, når jeg har god tid, og så foretrækker jeg en kropsolie fra Tromborg. Duften er naturlig og trænger hurtig ind i huden.

Aroma Therapy Body Oil Grape Ginger Rose, Tromborg, 380 kr.

6. 2-i-1 til håret

Mit hår er en umulig blanding af min mors skandinaviske og min fars krøllede arabiske. Davines' Curl Cleansing Cream er shampoo og balsam i ét, og det lyder jo ubehageligt – det ved jeg godt. Men det fungerer i det her produkt og er nemmere at have med i tasken, når jeg træner.

Love Curl Cleansing Cream, Davines hos Nicehair.dk (sponsoreret), 320 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Jeg tror, man kan gøre meget med de rigtige produkter, men det er vigtigere at pleje sig selv indefra med kosttilskud og olier, og Vitavivas 3 in 1 Beautybooster, der styrker hud, hår og negle, er det næste, jeg gerne vil prøve.

3 in 1 Beautybooster, Vitaviva, 365 kr.

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed