Sara Frost

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann Afslapning er det vigtigste i julen. Sara Frost vil allerhelst chille i Mexico.

Sara Frost om sin sjoveste jul

"Julen var ødelagt, men vi var flade af grin og hørte Nina Simone hele natten"

Talkshowvært og pr-ansvarlig hos Adidas, Sara Frost, 27, ser tilbage på sin sjoveste jul, hvor alt gik i vasken, og håber på, at den i år skal tilbringes i Mexicos varme.

Hvad betyder julen for dig?
– Jeg kan godt lide at være sammen med dem, jeg holder af, om det så er familie i traditionel forstand eller mine venner. Men jeg behøver ikke at holde jul. Jeg har en lillesøster på 10 år, og det betyder meget for mig, at hun har en god jul. Hver december arrangerer jeg en weekend, hvor vi laver lige, hvad vi har lyst til. Sidste år inviterede jeg hende i Tivoli, men hun trak på skuldrene og sagde, at hun hellere ville blive hjemme og spille PlayStation. Det var en god weekend!

Hvad er dit dyrebareste juleminde?
– For et par år siden, holdt jeg jul med min moster. Jeg spiser ikke kød og meget få mælkeprodukter, og det er et bøvl juleaften. Derfor tilbød jeg at lave vegansk julemad. Min moster udviste stor tillid, men det skulle hun aldrig have gjort. Det var ikke fordi, det var vegansk, det var bare ikke godt. Og så gav jeg hende en ansigtsolie, der gav hende eksem. Julen var ødelagt, men vi var flade af grin og hørte Nina Simone hele natten.

Hvad kan du ikke undvære juleaften?
– Afslapning. Det bliver en lang aften, hvis nogen prøver at gøre den til den bedste nogensinde. Den gode stemning må ikke ryge på gulvet, så hellere maden.

Har du en anderledes tradition?
– I år vil jeg gerne rejse, så måske det kan blive en ny tradition. Mexico står højt på listen.

Hvad fylder du maven med i december?
– Min ven Emme laver den lækreste hasselnøddemælk, som han har med, når vi er ude og vinterbade. Det er så godt!

Hvad vil du gerne finde dit navn på under træet?
– Der ville blive så enormt god stemning, hvis der lå en Prada-pung eller smykker fra Orit Elhanati, men det ville også være alt for meget. Jeg mangler stadig alt muligt i mit nye hjem, så jeg må hellere skrive praktiske ønsker på listen i stedet.

Hvor shopper du julegaver, og hvornår går du i gang med at købe dem?
– Jeg elsker at give gaver, så hvis jeg køber dem i for god tid, ender jeg med at give dem væk for tidligt. Sidste år tog jeg turen gennem Illum den 22. Det var måske lidt sent, men det ville ikke overraske mig, hvis det samme sker i år.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Interview