SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Sarah Olsen Mørch Fashion
Foto: Luka Roné Sarah Olsen i kjole fra ­Dorothee Schumacher.

På besøg hos Sarah Olsen fra Mørch Fashion

Sarah Olsen: "Bukserne er så behagelige, at jeg ikke skifter, når jeg kommer hjem"

Sarah Olsen, 29 år, er PR-ansvarlig hos Mørch Fashion og bor på Christianshavn med sin kæreste Mikkel og deres hund Bella. Hun sværger til funky sæt, kjoler med fine print og sko i alle former og farver. Og så skal undertøjet for guds skyld matche!

Vi har været på besøg hos Sarah Olsen, PR-ansvarlig hos Mørch Fashion. Her er hendes bedste tips til stil og shopping.

LÆS OGSÅ: Liv Winther: ”Det giver naturligt shine til kinderne”

Stil

– Jeg er ret glad for kjoler med print og matchende sæt. Hvis jeg skal sætte ord på min stil, er den nok feminin og bohemeinspireret med et touch af 70’erne. Jeg kan generelt godt lide at lege med forskellige materialer og lag på lag.

"Jeg elsker M.i.h Jeans og specielt modellen Daily. Bukserne er så behagelige, at jeg ikke skifter, når jeg kommer hjem fra arbejde – og så giver de flotte, slanke ben." Jeans fra M.i.h. Jeans og kjole fra MSGM.

Inspiration

– Qua mit job ser jeg de nye kollektioner ca. et halv år, før de lander i butikkerne, og her finder jeg altid mine favoritter for den kommende sæson og ideer til, hvordan jeg selv kan style forskellige outfits.

Sarah i pels fra Dorothee Schumacher, jeans fra M.i.h. Jeans, strik fra Dorothee Schumacher og sko fra Céline.

Favoritmærker

– Når det kommer til kjoler med print, er Dorothee Schumacher en klar favorit, M.i.h Jeans elsker jeg for deres denim, og de funky habitsæt finder jeg hos MSGM.

Vinterstrik. Grå og grøn fra Vanessa Bruno og ­stribet fra M.i.h Jeans.

Hverdag

– Jeg har nok to hverdagsuniformer – enten en kjole med en stor strik eller af en blazer og et par jeans.

Fest

– Hos mig er der er faktisk ikke så meget forskel på hverdag og fest. Ofte er det samme outfit, blot med andre accessories og mere makeup. Jeg foretrækker at købe ting, der kan bruges både til hverdag og fest.

Sarah i kjole fra ­Dorothee Schumacher og sko fra Céline.

Til de kolde dage

– Jeg elsker pels, så for mig er det perfekte vinteroutfit en strik over en kjole eller et par jeans og en stor varm pels.

”Mit mest opsigtsvækkende køb er nok mit ternede MSGM-sæt. Det er funky på den cool måde, og så elsker jeg farvesammensætningen – og jeg får altid en del kommentarer for det, når jeg har det på” Pink veloursæt fra Barbara Bui og ternet sæt med flæse fra MSGM.

Mest og flest

– Jeg har en stor forkærlighed for blazere, og det er klart det, som jeg har mest af i min garderobe. En cool blazer kan redde enhver tøjkrise.

Sko fra ­Repetto, halskæder fra Anni Lu og armbånd fra Kyoto Tango.

Igen og igen

– Ballerinaer fra Repetto er en ikonisk garderobeklassiker, da de er superbehagelige og passer til alle outfits. Hver sæson kommer de i nye farver, så jeg kan altid tilføje et ekstra par til samlingen.

Kjole fra ­Dorothee Schumacher og støvler fra Céline.

Undertøj

– Der er ikke ét bestemt mærke, jeg sværger til – men det er supervigtigt, at mit undertøj matcher, selvom man ikke an se det. Matchende undertøj gør bare, at jeg føler mig ekstra velklædt.

Sko

– Til hverdag og til gåturene med Bella hopper jeg oftest i mine behagelige loafers fra Robert Clergerie. Til fest elsker jeg høje hæle, og mine chunky bordeaux stiletter fra Céline er et stor hit.

Støvler fra ­Chloé, røde stiletter fra Gucci, bordeaux fra Céline og ballarinasko fra Repetto.

Smykker

– Jeg er ikke den store smykkepige men har nogle få smykker, som jeg er rigtigt glad for. Jeg elsker mine ”In Character”-halskæder fra Anni Lu, og jeg har tre forskellige; en med B for Bella, en med M for Mikkel og en med S for Sarah. Det er noget sødt og personligt over at have sine nærmeste med sig via smykker.

Et af Sarahs seneste køb er tasken fra Céline. Her med stribet clutch fra Balenciaga, lille sort fra Saint Laurent og flerfavet fra Jérôme Dreyfuss.

Altid i tasken

– Læbepomade fra Kiehl’s, min telefon og hundeposer til Bella.

Budgettips

– For mig handler budgetkøb om at købe garderobeklassikere af god kvalitet. En blazer med den helt rigtige pasform og i god kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson, er for mig et bedre køb end en blazer til billigere penge, som så kun holder én sæson.

Sarah i suit fra Vanessa Bruno, T-shirt fra Arket og sko fra Adidas.

En rejse værd

– Jeg elsker at købe tasker på rejser, da tasken på den måde får et minde med sig – som min lille YSL, som jeg købte på i New York med min mor. Hver gang jeg har den med mig, minder den mig om den bedste mor/datter-tur.

Seneste køb

– Min Yves Salomon parkacoat, som kommer til at redde mig igennem vinteren. Jeg har kigget på den et par sæsoner, og nu slog jeg så til, da jeg synes, den er super praktisk og samtidig meget smuk.

Skjorte fra Vanessa Bruno og Sarahs yndlingssko fra Robert Clergerie.

God stil

– Du skal føle sig tilpas i det, du har på, for det smitter af på din udstråling, og måden du bærer dit outfit på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jeans og Stil