Adela
Foto: Jonas Bie Læs med her, hvis du vil have cykelkinder og lurpak-hud. Vi guider til 21 produkter, der gør din hud skandi-skøn.

Her er produkterne, alle skandinaviske kvinder elsker

Den skandinaviske stil har ikke kun sat sit præg på moden, men også på vores æblekindsprøde ‘jeg har da bare lige cyklet en tur’-udseende. Du har den sikkert allerede, men hvis ikke, får du her opskriften på at blive skandi-skøn.

Fugt i lag

Du har regnet ud, at indbydende hud hverken kan eller bør skabes med foundation. Det handler om hudpleje. Troligt renser du dit ansigt hver morgen og aften i en fed rens med fugtgiveren hyaluronsyre, så din småsarte hud ikke bliver tørlagt. Så på med en creme, der giver masser af fugt og glød, uden at panden kommer til at ligne et spejl. Til natten bruger du balsammen, du kalder dit flydende guld, der med sin beroligende duft får dig til drømmeland hurtigere end Matthew McConaugheys godnatfortælling på Calm-app’en.

OYGEN-GLOW-CLEAN-175-DKK-GELÉE-ECLAT-BLANC-1018.jpg

Oxygen-Glow Clean, FILORGA, 175 kr.

dermalogica-intensive-moisture-balance.jpg

Intensive Moisture Balance, DERMALOGICA, 570 kr.

amly-sleep-tight-.jpg

Sleep Tight Rejuvenating Face Balm, AMLY hos Ilovebeauty.dk, 735 kr.

Hovedrengøring

Du gør hovedrent i ansigtet en gang om ugen for at fjerne døde hudceller, der står i vejen for, at din hud kan stråle. Du blander pulveret op med en smule vand og kan godt lide, at det er lavet på risstivelse og papaya. Det underbygger ligesom din fortælling om, hvor højt du elsker naturen. Blandingen eksfolierer blidt, og så har du brug for en opstrammer. Masken med økologisk grøn banan og citrontimian udfordrer tyngdekraften. Du lader den sidde i 10 minutter, mens du lytter til Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidts nye album, Housewarming.

SKIN_REGIMEN_ENZYMATIC_POWDER_55g_DKK325.jpg

Enzymatic Powder, SKIN REGIMEN, 325 kr.

clarins-extra-firming-mask.jpg

Extra-Firming Mask, CLARINS, 550 kr. (sponsoreret)

Shiny happy people

Du må tilstå, at du bruger foundation. Men det er egentlig mere en let dækkende creme, som du bare bruger på de rødspættede områder i ansigtet. Cremekonsistenser er lige noget for dig, for det smelter smukkest ind i huden. Derfor får kinderne et par dup med ferskenblushen. Nu ligner du faktisk én, der tilhører det folk, som nogen har målt og analyseret på, er verdens næstlykkeligste.

chanel-foundation-.jpg

Vitalumière Aqua i farven 30, CHANEL, 370 kr.

glossier_Cloud_Paint_160.00SEK_140.jpg

Cloud Paint i farven Beam, GLOSSIER, 140 kr.

Blink og kys

En dag kiggede du på alle dine medsøstres øjenbryn, som om det var første gang, du så dem. De lignede skovsnegle! Så smed du din heftige øjenbrynspudder ud og købte i stedet en gennemsigtig mascara til brynene. Og så sort mascara på vipperne. Du har fundet dén, der giver gigalange vipper uden at drysse. Og du ved godt, hvad man siger om kvinder med tørre læber. De har personlighed som en tvebak. Så dine læber er velsmurte med den langtidsholdbare læbepomade. Når der er fest, er du klar på glimmer. Du tværer det tilfældigt ud på øjenlåget. Du tager ikke dig selv for højtideligt, forstås.

clear-brow-fix.jpg

Clear Brow Fix, TROMBORG, 190 kr.

Sephora_EXCLUSIVE-BRANDS_Hourglass_Mainline_Eyes_Caution-Extreme-Lash-Mascara---closed_DKK-250.jpg

Caution Extreme Lash Mascara, HOURGLASS, 250 kr.

lip-moisturizer-M-G.jpg

Lip Moisturizer, MALIN+GOETZ, 140 kr.

mac-dazzleshadow.jpg

Dazzleshow Liquid i farven Diamond Crumbles, MAC, 185 kr.

Yderste led

Neglene får alt, hvad de kan trække med vibrerende lilla. Nude negle er cirka noget af det kedeligste, du ved. Det handler måske også om, at du ikke har fundet den helt rigtige kødpølsefarve. Som om neglene altid ender med at se nikotingule ud. Du smører hænderne ind i håndcreme. Du drøner jo rundt med det cykelstyr i hænderne evig og altid.

tom-ford-neglelak.jpg

Nail Lacquer i farven African Violet, TOM FORD, 265 kr.

Juhldal_RoseRain_No26_Hand_Cream_DKK130.jpg

Roserain Handcream, JUHLDAL, 130 kr.

Blød som Lurpak

Mens huden stadig er fugtig, klapper du den ind i olien, som er håndlavet i Grækenland. Den minder dig om sidste sommerferies overflod af tomater, feta og oliven. Det har ikke en døjt med Skandinavien at gøre, tænker du måske. Næ. Men vi kan altså ikke gøre for, at det nu engang var den kropsolie, du forelskede dig i på din ferie til Karpathos.

DEEP-HYDRATING-BODY-OIL.jpg

Deep Hydrating Body Oil, LAOUTA, 225 kr.

Citrontræer og musk

Du har ikke en signaturduft. Men du har en svaghed for citrus. Hvem kan stå for navnet Under the Lemon Trees? Romantisk uden at blive corny. Skal du ud og blinke henover en bar, bruger du den nye fra Narciso. Så kommer de store armbevægelser og høje grin frem.

maison-margiela---under-the-lemon-trees.jpg

Under the Lemon Trees, edt 100 ml, MAISON MARTIN MARGIELA, 740 kr.

FH-Pure-Musc-50ml.jpg

For Her Pure Musc, edp 50 ml, NARCISO RODRIGUEZ, 690 kr. (sponsoreret)

Smårodet på toppen

Der er endelig ikke nogen, der skal tro, at du har brugt lang tid på at soignere dit hår. Du vil hellere ligne én, der bruger tiden på at læse Caspar Erics nye langdigt. Men håret skal jo vaskes en gang imellem, så du gør det i en shampoo, der får det til at løfte sig fra hovedbunden. Du har ikke tålmodighed til at bruge balsam eller kur, så du er godt tilfreds med det lille mirakel på flaske, hvis indhold du fordeler i længderne, inden du går i seng, og som virker plejende, mens du sover. Næste morgen giver du dit hår et par pift med saltvandssprayen. Det ser faktisk ud, som om du har gået en tur ved Vesterhavet.

Surf-Foam-Wash-Shampoo-fra-BUMBLE-&-BUMBLE.jpg

Surf Foam Wash Shampoo, BUMBLE & BUMBLE, 239 kr.

over-night-repair-sachajuan.jpg

Over Night Hair Repair, SACHAJUAN, 499 kr.

PhilipB-Maui-Wowie-BeachMist-5-07oz-WEB.jpg

Maui Wowie Beach, PHILIP B, 239 kr. (sponsoreret)

Med i tasken

Dine veninder kalder din taske for en omrejsende Matas. Dugfrisk hud er i øvrigt dit kendetegn, og dit hemmelige våben er misten, som du sprayer på i tide og utide. Ja, den er dyr, men du bilder dig ind, at den har en afgørende effekt på din hud, siger du forsvarende. Dine veninder kigger på din hud og kan ikke være uenige. De er taknemmelige for, at du altid har cremen med dig, der hjælper på deres røde hud, som har trukket eftermiddagssol for længe uden solfaktor.

la-mer-the-mist.jpg

The Mist, LA MER, 560 kr.

Placet_BAUME-CICA-BOTANIC-EUCALYPTUS_Adb98.jpg

Baume Cica-Botanic, DÉCLEOR, 290 kr. (sponsoreret)

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup og Hår