Julie Zangenberg
Foto: Thomas Fryd m.fl. Julie Zangenberg

Julie Zangenberg: Det gør min hud smuk

Varmt vand og få, velvalgte produkter holder den 24-årige skuespillers hud i topform– resten overlader hun til professionelle.

Minimal pleje
Jeg bruger så lidt hudpleje som muligt, renser med varmt vand morgen og aften efterfulgt af Jurliques Balancing Cream. En gang om ugen giver jeg huden en udrensende maske, som kommer i dybden og giver min hud en smuk glød, der holder i flere dage.

Balancing Day Care Cream, 125 ml, Jurlique, 520 kr.

Hold kroppen blød
Jeg er helt tosset med Karmamejus kropsprodukter, som både dufter godt og gør godt. En god start på dagen er en omgang salt scrub efterfulgt af en fed balm, som holder huden blød i dagevis.

Nova Exfoliating Salt Balm, 450 ml, Karmameju, 349 kr.

LÆS OGSÅ: Denne creme er "ren magi"

Sæt fokus på øjnene

Jeg har prøvet mig igennem et hav af mascaraer, men vender altid tilbage til Lash Architect fra L'Oréal, som giver lange vipper og er nem at bruge. Jeg har også helt droppet at bruge kunstige vipper efter, at jeg er begyndt at bruge vippeserummet M2 hver aften, som får vipperne til at vokse.


Lash Architect 4D, L'Oréal Paris, 140 kr.

Tag en chance
Min yndlingsduft er Chance fra Chanel, som jeg altid går med. Den er elegant og sød, og så er navnet også helt perfekt.

Chance, eau de parfum, 50 ml, Chanel, 655 kr.

Vælg frisør med omhu

Find en frisør, der er god til hårfarver, for når du finder farven, som passer til dit ansigt, har du brug for meget mindre makeup. Jeg går hos Bettina Lervig fra London Shop, og hun er uden tvivl en af de dygtigste frisører, jeg nogensinde har prøvet. Et godt plejeprodukt er kuren All Soft Heavy Cream fra Redken, som jeg bruger flere gange om ugen i stedet for balsam.

LÆS OGSÅ: "Den camouflerer vinterblege ben"

Vild med ghd
Min stylist bruger udelukkende stylingprodukter fra ghd, og efter selv at have prøvet dem, er jeg også blevet hooked.

Mit næste skønhedskøb
Hver anden uge får jeg lagt Shellac på neglene, som er en speciallak, der holder i 2-3 uger og kræver et besøg hos Manjas i Hvidovre. Det er rart, at jeg ved, at neglene altid bare fungerer, og hun er klart en af de dygtigste negle-ladies, vi har herhjemme.

En professionel behandling med Shellac koster fra 300 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Julie Zangenberg