Eurowoman

Se show højdepunkter fra modeugens dag 2

Af Camille Berner 09.aug.2013 Mode

Marimekko

Finske Marimekkos SS 14 er fyldt med farver, gode print i skønne og glade farver – ligesom man gerne vil have at Marimekko er. Designet er brugbart og fordi selve snittet er holdt i enkle silhuetter, kan man sagtens tillade sig at skeje ud i det smukke print og farver uden at føle sig som Yvonne fra Olsen banden.

Marimekko-pigen er voksen med et ungdommeligt twist, og vi er helt vilde med hende.

MI-NO-RO

Vild med luksuriøse materialer som læder, silke og uld? Så er MI-NO-RO lige noget for dig. MI-NO-RO viste en capsule kollektion der er skabt til kvinder + 30 år og fokuserer på items til den sofistikerede kvinde, som elsker basistøj med et yderst eksklusivt twist.

Og som en lille sidegevinst var det nogle af Danmarks dejligste kvinder der indtog catwalken, komplet med en åbning af Cath Danneskjold Samsøe flankeret af Christiane Schaumburg-Müller O'Conner, Iben Hjejle og Andrea Elisabeth Rudolph. Dejlige damer i dejligt tøj.

Anne Sofie Madsen

Cut-outs, sporty snit, print, transparente detaljer, alt holdt I sort, hvid og grå. Anne Sofie Madsen imponerede – for at sige det mildt – da hun i går viste sin SS 14 kollektion, for fy for pokker, hvor var det flot. Som en dansk sammensmeltning af en tidlig Alexander Wang tilsat Anne Sofie Madsens tæft for illustrationer og print og du er godt på vej.

Se showet nedenfor og nyd det!

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar er verdensmestre I at lave brugbart og nydeligt hverdagstøj, som man har lyst til at bruge og gå med, og SS 14-kollektionen slog blot dette postulat fast med 7-tommer søm. Bruuns Bazaar bød på gode basis styles holdt i neutrale farver, nogen tilsat nydelige print, der ledte tankerne hen på Eames’ velkendte sort/hvide tryk, og til sidst i showet kunne man nyde de skønneste blomsterprint i delikat Flora Danica-stil og røde og laksefarvet nuancer.

Ganske enkelt smukt.

Wood Wood

Få laver tøj som Wood Wood, der på én gang oser så meget af unisex og sex på én gang, og hvordan kan det lade sig gøre? Jo, det gøres ved at iklæde kvinder herreelementer, oversize bukser og en coolness der er så underspillet af den næsten råber.

Looket er ungt, men elementerne kan bruges hver for sig og sammen på kryds og tværs. Vi elsker Wood Woods bud på sommer 2014 og den dér baseball-jakke er lige i skabet!

Designers Remix

Designer Charlotte Eskildsen viste for Designers Remix en rå, sporty og yderst feminin kollektion der startede i sort havde et grønt pit stop for så at blive hvid. I de smukke omgivelser på den Blå Planet kunne man således nyde Designers Remixs flotte æstetik - fremvist af nogle af Danmarks førende modeller - der helt sikkert kommer til at fylde en del i gadebilledet når vi skriver sommer 2014.

Og heldigvis for det!

By Malene Birger

By Malene Birger laver tøj der er så klassisk, elegant – uden at være damet – og velkonstrueret at man ikke kan andet end at blive hamrende fascineret og småforelsket i den danske designer med internationale visioner. By Malene Birgers sommerkollektion er ikke anderledes, men en finpudsning af de signatur styles designeren med team designer – som fx velsiddende jakker, de helt rigtige, løse bukser og amukke accessories, tilsat etniske vibes med kaftans og løse gevandter.

Vi glæder os til næste sommer!

Baum und Pferdgarten

Det er altid en fornøjelse at opleve en Baun und Pferdgarten kollektion og igen skuffede de ikke: Designet var klassisk, brugbart og fyldt med dejlig print. Særlig dyreprint fyldte i kollektionen, hvilket var meget rart, for hvem kan egentligt ikke lide det?

Se mere fra Copenhagen Fashion Week nu


Henter...