I samarbejde med NA-KD
Foto: NA-KD

I samarbejde med NA-KD

Se Vanessa Moe's kollektion i samarbejde med NA-KD

Den 17-årige model Vanessa Moe, har nu også prøvet sine kræfter af med tøj design I et samarbejde med NA-KD.COM.

Sponseret indhold Af 27.feb.2017 Mode

NA-KD Fashion er en af Europas mest hypede online shopping hjemmesider, grundlagt af Jarno Vanhatapio (også grundlæggeren af Nelly.com). NA-KD fashion er nu 13 måneder gammel og er allerede forhandlet i mere end 140 lande over hele verden. 

Kollektionen er designet af Vanessa og er en god repræsentation af hendes unikke stil med et hint af attitude. “Da jeg voksede op, havde vi ikke ret mange penge, så det betød selvfølgelig, at jeg ikke bare kunne gå ud og købe hvad end magasinerne ville have mig til. Jeg havde så svært ved at skabe min egen personlige stil - jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte. En god garderobe for mig starter med alle de gode basics, med vægt på en god kvalitet, og når du har det kan du begynde tilføje statement pieces. Det var ligesom min ide med hele dette samarbejde”

“Jeg har arbejdet med NA-KD siden før de overhovedet lancerede, så man kan nemt kalde os en lille familie. Da Sanna (hovedindkøber og ejer) spurgte mig om jeg var interesseret I et slags samarbejde, kunne jeg simpelthen ikke takke nej - taget I betragnting af hvor travlt jeg havde i forvejen.  Det har betydet så meget for mig, at jeg har haft så meget, at skulle have sagt I dette projekt også. Jeg kan glædeligt fortælle, at jeg allerede er ved at færdiggøre min næste kollektion.”

"Med over 280,000 følgere på instagram og hendes unikke ”cool off” stil er dette en kollektion du ikke vil gå glip af. ”Vanessa er altid på farten, hun rejser verden rundt som fuldtids model. Det har været så godt og arbejde med hende på et mere personligt niveau" - siger Sanna Tranlöv, hovedindkøber og ejer.

Kollektionen indeholder 36 forskellige dele, alt fra tøj, sko og accesories - med stort fokus på hverdagsgarderoben og indeholder derfor en ret monokrom farve palette – sort, hvid og grå.


Henter...