8 julegaver til skønhedsentusiasten

8 julegaver til skønhedsentusiasten

“Selv om min mor er en hårdhudet kvinde, fortjener hun at blive forkælet”

Det dufter, plejer og glæder, når gaverne indeholder smukke flakoner og bløde cremer. Her er, hvad redaktionen skal give til deres kære juleaften.

Bea Fagerholt, skønhedsredaktør
"Drengene fra den lille autentiske salon Barberen i Vognmagergade står bag en virkelig skøn serie af herreprodukter, som både dufter vildt godt, er lavet med omtanke for miljøet og er designmæssigt flotte. Min storebror har de lækreste krøller, og dem skal der være en gave til under træet i år."
1. Shampoo & Bodywash fra 1937, 160 kr.

"Min mormor bruger troligt morgenerne ved sit fine sminkebord, som jeg selv har tilbragt timer ved som lille pige. En sikker vinder er hendes favoritduft, som hun har brugt lige så længe, jeg kan huske, og det føles helt forkert, hvis jeg møder nogen, der bruger den samme."
2. L'Eau d'Issey, edp 50 ml fra Issey Miyake, 625 kr.

Anne Lose, chefredaktør
"Min datter Dagmar på 12 år er ofte meget interesseret i mine skønhedsprodukter, men er for ung til at bruge dem til hverdag. Jeg vil give hende noget fra det nuttede sydkoreanske mærke Tony Moly. Den fugtgivende engangsmaske med aloe vera vil være et kæmpe hit hjemme hos os."
3. Im Real Aloe Mask Sheet fra Tony Moly hos Sephora, 55 kr.

"Min søster er verdens sejeste, hun arbejder som intensivsygeplejerske på en neonatal-afdeling og har mange nattevagter, der tærer på hende. Derfor skal hendes hud forkæles. Hun elsker Shiseido, og hun skal have denne luksuriøse creme, som fugter og forfiner huden."
4. Future Solution LX Total Regenerating Cream fra ­Shiseido, 2.420 kr.

LÆS OGSÅ: Her får du de franske skønhedsprodukter i Danmark

Frederik Lentz Andersen, Senior Fashion Director
"Selv om min mor er en hårdhudet kvinde, fortjener hun at blive forkælet med en blødgørende creme med 100 % naturlige ingredienser, og denne balm fra Karmameju med cedertræ, patchouli og ingefær passer perfekt til formålet."
5. Luxe Balm 01 fra Karmameju, 249 kr.

"Min hustru Vibeke går rigtig meget op i skønhedsprodukter og ved præcis, hvad hun kan lide. Så jeg bevæger mig ofte i et smagsmæssigt minefelt, når jeg vil prøve at overraske. Jeg har lagt mærke til, at der ofte står Exuviance-produkter på badeværelseshylden, så jeg føler mig tryg ved at forære hende dette serum."
6. Vespera Bionic Serum fra Exuviance, 599 kr.

Kristine Halken, assisterende moderedaktør
"Min gudmor er tandlæge og plejer mine bisser, og da jeg lider af tandlægeskræk, er jeg ofte en smule umulig, når jeg ligger i stolen. Som undskyldning og tak for pæne tænder skal hun have denne ­luksuriøse Estée Lauder-creme, der føles som smør på huden og dufter fantastisk."
7. Revitalizing Supreme Cell Power Creme fra Estée Lauder, 540 kr.

"Min lille fætter er pludselig blevet 17 år og næsten voksen, og det skal være slut med teenagesprøjt. Derfor skal han have en af de bedste herreparfumer, jeg kender, nemlig Dior Homme, der rammer den perfekte balance mellem krydret og maskulin. Pas på derude, piger!"
8. Dior Homme, edp 75 ml fra Dior, 870 kr.

LÆS OGSÅ: 12 gode ansigtsmasker, du skal kende

LÆS OGSÅ: 18 geniale makeuptricks til dovne piger

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du gennem vinteren: 6 tips fra skønhedsredaktør Bea Fagerholt