Eurowoman

Roskilde Festival: Set på græsset

Af Camille Berner 04.jul.2011 Mode

Roskilde Festival 2011 er netop afsluttet og hvor musikprogrammet og vejret måske ikke var helt overbevisende, var der én ting, som var præcis som det plejer: stemningen.

Vi har taget billeder af glade og smukke gæster som var at finde på Roskilde Festival 2011.

Her ser du popstjernen Medina i et ømt øjeblik med veninden Malene Christensen.DJen Dan Raclin med skuespilleren Martin Brygmann.Smuk ung mand, men smukt skæg og solbriller på festivalpladsen.


Smykkedesigneren Mai Manniche og veninden Lisa Lents.

Den danske super-skater Rune Glifberg nød mediebyen med venner.Smukke Nadia Temani i højt humør.Eurowomans egen Pernille Teisbæk med den måske mest flippede mand på Roskilde.Musikeren Jakob Viskinde med venner.To af musikererne som fik lov at åbne festivallen søndag, The Eclectic Monikers Anders Thambo Rasmussen og Tobias Ljungar Søndring med ven.Style.dks Jens og Daniel med øl.En yderst velklædt barejer Philip i sit stiveste puds.Hummel-ejer Christian Stadil med kæreste. Christian Stadil er iklædt den afghanske fodboldtrøje, som Hummel er sponsor for.PR-manden Malkit Singh.Smukke og glade Camilla Ottesen i lækkert festivalgear. Læg mærke til hælene, som hun var én af de eneste som bar.Skuespiller Nikolaj Coster-Waldau.3 blondiner til heavy koncert foran Orange. Pernille Teisbæk, Camille Berner og Malene Christensen.Pernille Teisbæk med fotograf Pernille Ringsing.Vi slutter af med et dejlig kys udvekslet mellem Medina og Malene Christensen.

Vi ses til næste år Roskilde!

Husk at du kan se meget mere til stemningen, stilen, maden og en masse videohilsner lige her »


Henter...