Shop noget af landets bedste secondhand her
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Komma, Littlereshop, Interioer & genbrug, Luxury by Ho, MorfarsMoustache, My Little Luxury, re-love & Vintageline Showroom

Shop noget af landets bedste secondhand her

Mangler du inspiration til, hvor du shopper det fedeste secondhand? Så tjek denne liste ud.

De sidste år er det gradvist blevet mere og mere cool at shoppe secondhand. For dét at give ældre tøj eller interiør nyt liv handler både om skåne klima og miljø, og det hænger også sammen med, at du med secondhand kan skabe din egen unikke stil. Desuden er det sjovt at shoppe genbrug, for det kan være en ren skattejagt, hvor det handler om at finde netop de styles, der passer dig.

I listen nedenfor bliver du hjulpet i jagten, for her finder du nogle af landets bedste secondhand-shops. God jagt!

Komma - Secondhandmode i det århusianske Latinerkvarter

Littlereshop - Håndplukket secondhand til baby, børn og voksne

Interioer & genbrug - Genbrug og re-design af nøje udvalgt vintageinteriør

Luxury by Ho - Unikt udvalg af designertasker

MorfarsMoustache – Stort online udvalg af originalt vintagetøj fra 1940-2000

My Little Luxury - Eksklusivt secondhand børnetøj 0-15 år

re-love - Webshop med luksusgenbrug

VintageLine - Eksklusive tasker i alle stilretninger

Komma - Secondhandmode i det århusianske Latinerkvarter

Noget af det bedste secondhand finder du hos komma. Det pulserende Latinerkvarter danner rammen om kommas charmerende butik, som er et mekka for modeelskere.

Her kan unikke, genbrugs garderobefund blive dine. Fokus er dog ikke kun på fashion, men også på kvalitet og bæredygtighed. I butikken optræder en bred vifte af mærker fra designere som Stine Goya og Aiayu til Ganni og Neo Noir. Fælles for alle mærkerne er, at tøjet er velholdt, tidssvarende og til priser, der gør secondhand tilgængeligt for alle.

På kommas instagram (@komma_aarhus) er der rig mulighed for at opdatere garderoben, hvor butikken dagligt viser nye styles, som kan købes online.

Littlereshop – Håndplukket secondhand til baby, børn og voksne

På littlereshop.com  finder du det fineste brugte tøj, håndstrik, sko og accessories til både små og store. Alt er samlet i et æstetisk kvalitetsbevidst univers, hvor farver, teksturer og mønstre er nøje udvalgt. Så sukker du efter stilen fra populære instagram-profiler, kan du her købe tøj fra flere toneangivende mærker secondhand.

På littlereshop.com vil du endda opleve en ny dimension af genbrug, hvor det er muligt at søge på dine yndlingsmærker, størrelser og køn samt færdiggøre dit køb akkurat som på en almindelig webshop.

Interioer & genbrug – Genbrug og re-design af nøje udvalgt vintageinteriør

Interioer & genbrug er et lille brand, som specialiserer sig i at nytænke og re-designe vintage-loftlamper og nipsting. Når du træder ind i den lille, spændende butik på Nørrebro i København, bliver du mødt af et pastelfarvet univers, hvor unikke vintagefund står side om side.

Passionen for at redesigne kommer til sin ret i butikkens værksted, hvor gamle lamper får nyt liv med ny lak og ledning. Udover upcycling har Interioer & genbrug også designet deres egen lille kollektion af håndfoldede lampeskærme, som passer perfekt til resten af brandets spændende sortiment af bordlamper.

Luxury by Ho – Unikt udvalg af designertasker

Hos Luxury by Ho kan du lade dig inspirere af det store udvalg af populære secondhand-designertasker fra anerkendte mærker som Marni, Balenciaga, Prada og Mulberry. Luxury by Ho er etableret ud fra et ønske om at få flere til at investere i secondhand kvalitetsprodukter fremfor at bidrage til den miljøbelastende køb-og-smid-væk-kultur.

På Luxury by Hos Instagram kan du dagligt følge med i de nyeste produkt-drop, som bliver sat til salg på hjemmesiden.

MorfarsMoustache – Stort online udvalg af originalt vintagetøj fra 1940-2000

MorfarsMoustache.dk tilbyder et bredt og spændende online-sortiment af originalt vintagetøj fra perioden 1940-2000.

På wepshoppen kan du gå ombord i et helt særligt univers samt udforske tidens mange forskellige trends og på den måde skabe din helt egen unikke stil. Med mere end 200 nye varer på webshoppen hver måned, kan du gå på online skattejagt, når det passer dig – endda med ekstra god samvittighed, da konceptet bygger på miljøvenlighed.

Bag MorfarsMoustache.dk står tre vintage-entusiaster, der ønsker at give dig en god og personlig købsoplevelse, så du kan føle dig tryg, når du handler genbrug.

Følg @morfarsmoustache, og bliv inspireret af deres spændende vintage-univers.

My Little Luxury-  Eksklusivt secondhand børnetøj 0-15 år

Hos My Little Luxury, der ligger på Rungsted Bytorv får du en oplevelse ud over det sædvanlige.

My Little Luxury sælger eksklusivt secondhand-tøj til piger og drenge fra 0-15 år. Blandt de eksklusive mærke finder du blandt andet Gucci, Kenzo, Moncler, Stone Island, Givenchy etc. Når du besøger butikken får du samme oplevelse, som når du træder ind i en lækker børnetøjsforretning. Alt tøj er ordnet og sorteret efter køn og alder.

Følg My Little Luxury på Instagram, og bliv dagligt opdateret på butikkens nyeste varer.

re-love - Webshop med luksusgenbrug

Hos re-love finder du secondhandtøj, som er såvel high-end som high-street. For re-love handler definitionen af ”luksus” nemlig mere om æstetik og kvalitet, end om brands og høje priser. Derfor kan du i den fysiske butik såvel som på webshoppen finde alt fra Mulberry til Lolly’s Laundry og Zara.

re-love ønsker, at inspirere til bæredygtige, danske garderober. Og at give dig oplevelsen af, at en vare kan føles ny for dig, selvom den ikke er nyproduceret. Alle varer er nøje udvalgte. Derfor kan du gøre seriøse fund fra tidligere sæsoners styles og dermed øge dit individuelle udtryk.

Følg @relove_dk for inspiration.

VintageLine – Eksklusive tasker i alle stilretninger

Midt på Vodroffsvej på Frederiksberg ligger en lille perle; VintageLine Showroom, hvor du finder de fineste vintage-fund, herunder blandt andet tasker fra mærker som Chanel, Louis Vuitton, Prada, Fendi og Gucci. Ud over brandets fysiske butik kan du følge VintageLine på Instagram, hvor indehaveren, Line, ugentligt præsenterer dig for de nyeste fund, som hun nøje har udvalgt, verificeret, gennemgået og klargjort.

Tanken bag VintageLine er ikke bare at sælge tasker og smykker, den er også at give unikt design nyt liv. VintageLine er nemlig af den overbevisning, at eksklusive tasker er for alle, hvad enten du foretrækker den klassiske lammeskinds-Chanel, den mere retro Louis Vuitton-model eller den guldfarvede Fendi.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Tøj, Secondhand og Instagram