Simone Tajmer blogger

Simone Tajmer om sin karriere og blog

Simone Tajmer: Sådan kom jeg til at tjene penge på min hobby

25-årige Simone Tajmer er selvstændig på 7. år og beskæftiger sig udelukkende med sine store passioner – mode, sundhed og selvudvikling.

Når dagligdagen kan virke grå og triviel, kan det være rart at omgive sig med inspirerende personer og blive klogere på, hvordan de har opnået deres drømme.

LÆS OGSÅ: "Når ingen kigger, elsker jeg at... Gå nøgen rundt!"

Derfor har vi talt med den succesfulde blogger Simone Tajmer, som her svarer på fem hurtige spørgsmål om sin hverdag.

Når jeg starter på et nyt projekt, så er jeg...

– fokuseret på passion og god energi. Det, tror jeg, er vejen frem, og på min blog deler jeg glædeligt ud af tips til, hvordan du kan komme til at tjene penge på din hobby. Jeg startede selv mit første firma som 19-årig i mit lille værelse på Vesterbro med kun 5.000 kr. på børneopsparingen og ingen plan B, og siden da har jeg været selvstændig!

Jeg shopper...

– kun online! Det er nærmest blevet en sport for mig at kigge diverse mærkelige net butikker igennem, og jeg elsker at matche sjove budgetfund fra Kina med lækre ting, der har kostet lidt mere.

Mine skønhedsvaner er…

– præget af min kærlighed til sundhed og økologi. Jeg ELSKER nemlig kosttilskud og alt, der er økologisk, og jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at en tredjedel af mine køkkenskabe består af diverse Aloe Vera-drikke, fibertilskud, alle slags olier, piller til sundt hår og jernholdige drikke.

Min humor er...

– virkelig plat og barnlig. Et godt humør er noget, jeg sværger til, og jeg er kendt for at starte mine dage med en ny form for morgendans hver dag. Aldrig den samme dans to dage i træk! Mine naboer elsker det, og jeg er fan af at bo i stueetagen!

Kærlighed er…

– selvfølgelig også en del af min blog. Min kæreste og jeg var genboere, dengang jeg for første gang flyttede til København og boede i min første "rigtige" lejlighed på Amager som 18årig. Lige pludselig mødtes vores veje igen, og vi er nu kærester på 10. måned.

Du kan følge Simone her

Se, hvad vi ellers skriver om: Karriere, Hud og Kærlighed