Siri Edit Andersson
Siri blev farligt afhængig af Nohrlunds cocktails på NorthSide. Mums!

Siri Edit Andersson: Dette er den bedste tørshampoo

Siri Edit Andersson: Sådan undgår jeg at vaske hår for ofte

Toilettasken bliver pakket med omhu, når Eurowoman-redaktionen skilles og drager afsted på sommerferie. Se, hvilke produkter, modeassistent Siri Edit Andersson ikke kan undvære denne sommer.

– Det bliver en sommer i festivalens tegn, der starter med Roskilde Festival. Jeg håber også, at jeg kommer til den elektroniske Festival Melt i Tyskland. Derudover bliver dette år rigtig spændende for alle danske festivalelskere, når Haven Festival løber af stablen for første gang, hvor blandt andre Beach House, Chance the Rapper og legenden Iggy Pop er på plakaten.

Siri skal bruge disse produkter denne sommer

– Renseservietter er et must på festival. Jeg bruger dem både til kroppen, ansigtet og mine hænder for at få det værste snavs af. Jeg kan kun bruge dem uden parfume, for ellers slår jeg ud.

Neutral Makeup Remover Wipes, Neutral, 50 kr.

– Mit nyeste deofund med en dejlig urtearoma, der går an som parfume, hvis jeg skulle stå foruden. Den er dejlig praktisk, fordi den er på spray, og så gør størrelsen, at der er plads til den i håndtasken, når jeg er på farten.

Déodorant, Aesop, 220 kr.

LÆS OGSÅ: Kend din solcreme: Hvor ofte? Hvor meget?

– Tørshampoo er et af mine vigtigste produkter, da jeg helst vil undgå at vaske hår for ofte. Denne giver masser af tekstur og fylde, som gør det nemt at style. Håret kan godt gå hen og få lidt sit eget liv på festivalpladsen, så tørshampooen er med mig hele vejen.

Texture and Volume Dry Spray, Björn Axén hos Med24.dk (sponsoreret), 75 kr.

– Jeg har længe haft et crush på 90'erne, også når det kommer til skønhed. En mørkelilla læbestift giver ekstra kant til dit look og er langt mindre klassisk end rød. Denne fra MAC har en virkelig god holdbarhed, hvilket er optimalt, når jeg skal suse fra koncert til koncert. Jeg pifter mit aftenlook op med den, så jeg føler, at jeg har gjort bare lidt ud af mig selv.

MAC Lipstick i farven Punk Couture, MAC, 165 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hår