Skønhedsprodukter
Foto: Philip Ørneborg Læg skønhed under træet med hjælp fra guiden, hvor vi præsenterer 21 styks ren velvære.

21 gaver, der vil gå rent ind hos hende, der elsker skønhedsprodukter

De kan dufte og udglatte, give velvære og glød. De små, hårde pakker er oplagte under juletræet. Det mener Eurowomans redaktion, der her kommer med deres ønskeliste over skønhedsprodukter.

Assisterende moderedaktør, Annsophie Stoltenberg Roest

rosakvartsgua.jpg

– Jeg masserer ofte mit ansigt om morgenen, når jeg står i badet, og ville elske at opgradere mit ritual med smukke kinesiske massagesten til ansigt og nakke.

Rosakvarts Gua Sha, Smuk Skincare, 349 kr.

Aveda_Chakra_Balancing_Body_Mist_4_Harmony_100ml_DKK365.jpg

– Jeg har skiftet parfumerne ud med body mists fra Aveda. De dufter af spa og virker beroligende. Føler jeg mig stresset, sprayer jeg også lidt på min hovedpude, inden jeg skal sove.

Balancing Body Mist Chakra 4, Aveda, 290 kr.

rudolph-care-a-hint-of-summer.jpg

– Min plan er at holde liv i gløden i den kolde vintertid. Derfor vil jeg alliere mig med Rudolph Cares geniale selvbruner-dråber, der efterladen huden med den fineste glød.

A Hint of Summer, Rudolph Care, 345 kr.

Chefredaktør Anne Lose

resurrection-aromatique-hand-balm-500ml.jpg

– Jeg mangler en god håndcreme og har fået Aesops anbefalet af mange. Jeg bruger flittigt mærkets produkter til ansigtet, og nu skal jeg teste denne.

Resurrection Aromatique Hand Balm, Aesop, 660 kr.

CELESTIAL-BLACK_DIAMOND-SERUM-30ML-CMYK.jpg

– Serummet fra 111Skin er et af de mest virksomme produkter, jeg nogensinde har prøvet, fordi det opstrammer, udglatter og fugter. Vinder jeg i Lotto, vil jeg anskaffe mig alle deres produkter. De virker!

Celestial Black Diamond Serum, 111SKIN, ca. 4.300 kr. hos Net-a-porter.com

PA2016_01_0095.jpg

– Den nye No 5 er fantastisk. Frisk, citrusagtig og blød. Jeg er vild med de originale klassikere, men den her nyfortolkning har ramt mig i maven, og jeg bruger den dagligt.

No. 5 L’Eau, edp 50 ml, Chanel, 770 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan får du din makeup til at holde hele julefrokosten

Kommerciel redaktør Pernille Rosenkilde

3605970279752_-_Midnight-Recovery_Concentrate-50ml.jpg

– Jeg sværger til Kiehl’s Midnight Recovery. Min hud er sart, så om vinteren skal den have lidt ekstra kærlighed. Cremen er drøj i brug, så det er en julegave, der varer lige til påske. Ja, måske helt til næste jul.

Midnight Recovery Concentrate, Kiehl's, 305 kr.

Miu-Miu-50ml.jpg

– Flakonen skal pynte på badeværelset. Og så dufter parfumen også genialt.

Miu Miu, edp 50 ml, Miu Miu, 685 kr.

BLUSH-VOLUPTE-8.jpg

– Jeg mister hurtigt farve i kinderne, når solen ikke længere kommer hyppigt på besøg. YSL laver blushes i de pæneste farver og med en guldindpakning, der er en gave i sig selv.

Blush Volupté i farven 8 Heroine, YSL, 350 kr. (sponsoreret link)

Assisterende moderedaktør, Frederikke Raun

Bioeffect_Eye_Serum_vertical_6ml_DKK565_NY.jpg

– Bioeffects Eye Serum er helt fortryllende og afhjælper effektivt trætte og tunge øjne. Den virker opstrammende og kølende og er den bedste øjencreme, jeg har prøvet.

Eye Serum, Bioeffect, 565 kr.

amber_NY3.jpg

– Amber-parfumen er vidunderlig krydret, og det geniale er, at den fungerer virkelig godt i samspil med blomsterdufte, så du også kan bruge den til at spice dine gamle dufte op med.

Amber, edt 100 ml, Laboratory Perfumes, 700 kr.

GES_500g_front_v3.jpg

– Epsom salt er et budgetvenligt vidundermiddel, der virker muskelafspændende og trækker giftstoffer ud af kroppen. Du kan blande det op i dit badevand eller bruge det som skrub.

Epsom Salt, Greenish, 65 kr.

LÆS OGSÅ: Tørt og elektrisk vinterhår? Her er tre uundværlige tips

Stilredaktør Victoria Saceanu

T0M9-01-NEROLI-PORTOFINO-50ML.jpg

– Jeg elsker Tom Fords duftunivers. Neroli Portofino minder mig om sol og sommer, og det har jeg brug for, når vejret viser sig fra en anden side.

Neroli Portofino, edp 50 ml, Tom Ford, 1.550 kr.

HPOr50ml.jpg

– Jeg bruger kropsolien fra Nuxe hele året rundt. Hvis du ryster den, blander olien sig med glimmeret, og ellers fungerer den som en almindelig olie, som er fantastisk både til hverdag og fest.

Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil, Nuxe, 305 kr.

Glossier_LashSlick_Primary-1.jpg

– Jeg kan gode lide det naturlige look og bruger derfor ikke mascara til hverdag. Til fest får vipperne dog ekstra fylde med Glossiers Lash Slick. Det er den bedste mascara, jeg har prøvet.

Lash Slick Mascara, Glossier, 120 kr.

Skønhedsassistent Julie Bruun Lund

ULTIMATE-RESET-MASK-200ML.jpg

– Mit hår skal forkæles. Derfor skal Shu Uemuras Ultimate Reset-serie på ønskelisten. Pæn indpakning, skøn duft og en blødere, mere glansfuld og knap så slidt manke.

Ultimate Reset Mask, Shu Uemura, 400 kr.

chanel-SO2015_03_0001_1.jpg

– Hiver julemanden den helt store pengepung op af lommen i år, kunne jeg godt tænke mig øjencremen fra Chanel. Skønhedsoraklet Marie Lodberg garanterer nemlig, at den lysner og udjævner de fine linjer, der så småt har meldt deres ankomst.

Sublimage La Crème Yeux, Chanel, 1.270 kr.

UltraCalmingCleanser500ml.jpg

– Engang kunne jeg gøre, hvad jeg ville med min hud. Det kan jeg ikke længere. Derfor har den i perioder brug for ekstra meget kærlighed og ro, og det får den med Dermalogicas UltraCalming-serie.

UltraCalming Cleanser, Dermalogica, 295 kr.

LÆS OGSÅ: 3 Glossier-produkter til dig, der ikke har prøvet mærket før

Skønhedsredaktør Marie Lodberg

Skin-Caviar-Luxe-Cream-Sheer.jpg

– Kaviarcremen er noget af det mest luksuriøse inden for hudpleje, og nu kommer den i en ny og forbedret udgave, som forhåbentlig kan udglatte et par af mine julestress-panderynker.

Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie, 3.350 kr.

658539_in_xl.jpg

– Næ, hvad er nu det? Julepynt, der også dufter godt? Diptyque er jo verdensmestre til det med duftlys, og den fløjlsbløde duft af tuberose vil helt sikkert gå godt i spænd med duften af brun sovs og and.

Red Tubéreuse Scented Candle, DIPTYQUE, ca. 500 kr.

Byredo--MOD-08365.jpg

– Dufter lækkert, rent, intenst og ret meget af mand og snedkerværksted. Hvis Marilyn Monroe kun tog Chanel No 5 på i seng, vil jeg sove i den her – og min flannelpyjamas – hele juleferien.

Super Cedar, edp 100 ml, Byredo, 1.250 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide, Skønhed og Julegaver