Skønhedstip til din hudplejerutine: Her er ét step til at undgå tør hud under din concealer

Foto: foto: NYX Professional Makeup - Christina Tokking

Skønhedstip til din hudplejerutine: Her er ét step til at undgå tør hud under din concealer

Står valget mellem at fugte huden og dække den til med concealer? Der er en overflod af hudpleje-brands, som lover guld og grønne skove. Men det behøver ikke at være besværligt. Nu har NYX Professional Makeup nemlig udviklet et produkt, som både fugter og dækker huden på samme tid, så den får en naturlig glød. ‘Bare With Me Concealer Serum’ will do the job!

Du har sikkert prøvet det mange gange. At din i forvejen tørre hud virkelig får lov at træde frem i ansigtet, når du prøver at lægge en concealer oven på den. Det er svært at vide, hvordan du skal kombinere dine skønheds- og hudplejeprodukter, og det er ikke altid, at dem i badeværelsesskuffen er den korrekte løsning.

Så hvorfor ikke smide bolden op i luften og kigge efter lidt nyt til din hudplejerutine? Hvis du gerne vil fugte huden og på samme tid dække den til med en concealer, findes der faktisk et kombineret hudpleje- og makeupprodukt, som kan gøre begge dele.

BWM_PROD_Hero_20211209_04_0073_01_rl.jpg

Det er ‘Bare With Me Concealer Serum’ fra skønhedsbrandet ‘NYX Professional Makeup’, som er et hudplejeserum-i-concealer til ansigt og krop, og som kan holde op til 24 timers fugt i huden, så den føles blød dagen lang.

Skjul urenheder med denne hudplejeserum-i-concealer

Om du har tør eller normal hud, så giver den nye Bare With Me Concealer Serum ikke kun huden fugt. Den dækker også mørke rander, urenheder, rødme og ujævnheder, fordi den på én og samme tid er en concealer beriget med plejende og beroligende ingredienser til huden som bævresvamp (tremella), cica og grøn te.

I bare ét pump vil den give dig naturlig tildækning, som ikke sætter sig i klumper på huden, og som vil føles let at smøre på. Og at den er nem og ensartet at påføre vil for dig betyde en naturlig og nærmest usynlig finish. På den måde kan du skjule dine problematiske områder på din hud - samtidig med at den får op til 24 timers ultimativ fugt.

Om Christina Tokking

Christina-Tokking.jpg

Christina Tokking er verificeret content creator på TikTok med over 105.000 følgere og har testet NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum. ”Det, der er så fedt ved det her produkt er, at det ligger sig helt naturligt uden at tørre huden ud. Særligt under øjnene, hvor jeg ellers kan have tendens til at tørre lidt ud”.  

3 skønhedstips for en naturlig og smuk glød

En hudplejerutine, som både gennemfugter din hud og giver den en naturlig glød

  1. Læg en primer fx ’Marshmellow Primer’ fra NYX Professional Makeup
    NYX-bare-with-me-concealer---primer.jpg
  2. Brug en concealer fx Bare With Me Concealer Serum’ fra NYX Professional Makeup
    NYX-bare-with-me-concealer---concealer.jpg
  3. For et friskere look kan du evt. også bruge en ’setting spray’ fx Setting Spray Matte/Dewy fra NYX Professional Makeup
    NYX-bare-with-me-concealer---setting-spray.jpg

Se alle produkterne her