Smart tilbehør til din mobil

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: BeeCovered, Camilla Simonsen, MOBILCOVERS.DK, au2tek, GreyLime & Powerbanken.dk

Smart tilbehør til din mobil

Trænger din mobil til et skud fine farver? Mangler du ofte strøm, når du er på farten? Eller er du bare træt af de mange kabler, du skal bruge til at koble den til i bilen? Så se med her!

Vi har den med os overalt. På gåturen, på jobbet, i bilen, på indkøb. For mange af os er mobilen blevet en nærmest uundværlig del af hverdagen, så selvfølgelig skal udstyret også være i orden.

Her er 6 webshops, hvor du kan finde alt, du har brug for – lige fra elegante designcovers i smukke farver eller bæredygtige materialer til smart tilbehør, der gør livet på farten lige lidt lettere.

Til mobilen, hjemmekontoret eller rejsenpowerbanken.jpg

Powerbanken.dk er en dansk webshop, der specialiserer sig i elektronisk udstyr og tilbehør til mobilen. Lad dig ikke snyde af navnet - sortimentet byder nemlig også på meget mere end de prisvindende powerbanks.

Faktisk kan du finde alt fra miljøvenlige mobilcovers til kabler, opladere, USB-hubs, høretelefoner, robotstøvsugere, udstyr til kontoret og overvågningssystemer, som kan styres fra mobilen.

Hvis du mangler noget til mobilen, hjemmekontoret eller rejsen, er dette med andre ord lige stedet for dig! Pssssst … De har fri fragt på ordrer over 399 kr. og kun 1-2 dages levering.

Se mere på www.powerbanken.dk

Kraftfulde powerbanks og bionedbrydelige coversbornnordic_greylime_billede_til_alt.jpg

Danske GreyLime er kendt for deres kraftfulde powerbanks og bionedbrydelige mobilcovers i livlige farver.

Deres mange fine mobilcovers findes til forskellige mobilmodeller og er alle lavet af bionedbrydelig materialer – modsat mange andre covers, der er lavet af standard plastik – så du kan købe et flot cover med god samvittighed.

Virksomheden har generelt fokus på bæredygtighed. Eksempelvis har de indgået et samarbejde med nonprofitorganisationen TreesForTheFuture, som sørger for, at der bliver plantet et træ for hvert eneste produkt, GreyLime sælger.

Læs mere på www.greylime.eu

100% trådløst set-up i din bildcscandinavia_alt.jpg

Slip for besværlige kabler, der skal forbindes, hver gang du starter køreturen. Med en trådløs Apple Carplay-adapter kan du gøre dit Apple Carplay trådløst.

Det samme gælder, når du mangler strøm mobilen. Med en QI-oplader kan du nemlig nemt – og helt uden kabler - oplade din telefon, mens du kører.

Kombinerer du de to smarte gadgets, har du et 100% trådløst set-up i din bil. Sæt blot telefonen i holderen - så starter Apple Carplay automatisk op, og opladningen påbegyndes. Dét er da smart!

Find flere elegante løsninger til mobil i bilen på au2tek.dk

Tilbehør der passer perfekt til digmaulundmobilcovers_alt_for_damerne_billede.jpg

mobilcovers.dk er Danmarks førende udbyder af tilbehør til mobiltelefoner. De har et enormt udvalg af covers fra en lang række forskellige brands, så du altid kan finde den variant, der passer til lige præcis din stil og din telefon.

Trods navnet bugner mobilcovers.dk også med alverdens accessories til mobiler, som du ikke vidste, du manglede. For eksempel har shoppen et stort udvalg af headsets, opladere, mobilholdere, tilbehør til bilen samt til træning og meget, meget mere.

mobilcovers.dk leverer dag-til-dag – ALLE ugens dage - og har en 5-stjernet kundeservice, der sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Unikke mobilcovers inspireret af naturentekstsprutten_moen-phone-case-camillasimonsen.jpg

Vi har vores mobiltelefon med overalt - så hvorfor ikke give den et unikt touch?

Fotograf og designer Camilla Simonsen skaber unikke mobilcovers ud fra sine egne fotografier. Motiverne bliver primært fanget ude i naturen og lavet til designs i fx mosaik, digital akvarel eller stregtegning.

Det enkelte cover bliver først printet, når der er en ordre. Virksomheden har med andre ord intet lager, hvilket er med til at mindske overforbrug og miljøbelastningen.

Nogle af de fine covers er lavet i et 100% biologisk nedbrydeligt materiale af blandt andet jord, løg, gulerødder og er et spændende og miljøvenligt valg.

Se udvalget af dansk design inspireret af naturen på camillasimonsen.com

Bee Consciuos - Bee CoveredWcy_086.jpg

Danske BeeCovered har et bæredygtigt take på den teknologiske verden. Deres elegante mobilcovers er produceret af hvedefibre, som er et biprodukt fra kornproduktionen. Det betyder, at materialerne, udover at være udviklet af spildprodukter, er 100% nedbrydelige i naturen.

Samtidig støtter virksomheden både "Save the Future" og Dansk Biavl, og ved hver ordre hos BeeCovered vedlægges en lille smagsprøve på Dansk Honning. Biavl og bierne er nemlig essentielle for naturen. Ja, faktisk ville verdens plantevækst slet ikke kunne bestå uden bien.

De fine covers kommer i mange fede farver og designs - både til iPhones, AirPods og flere Android modeller.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Design