Smuk hud til foråret: Få en personlig hudpleje-anbefaling

Smuk hud til foråret: Få en personlig hudpleje-anbefaling

Er du faret vild i junglen af hudplejeprodukter? Der er en overflod af hudpleje-brands, som lover guld og grønne skove. Men det behøver ikke at være så besværligt. Med det danske hudpleje-brand, NØIE, får du en simpel og specielt tilpasset rutine, der effektivt vil afhjælpe dine hudproblemer.

Du har sikkert prøvet det mange gange. At stå foran spejlet og blive ked af det over din hud på den ene eller anden måde. Måske du fylder dit ansigt med en creme, du har købt impulsivt på tilbud, og har badeværelsesskuffen fuld af serummer og andre produkter, du ikke aner, hvordan du skal kombinere eller bruge.

Det kan alt sammen ses på din hud. Så hvorfor ikke bruge nogle produkter – og en hudplejerutine – som passer præcis til din hud, og som kan hjælpe dig af med dine hudproblemer?

Ud fra en personlig hudtest, leverer NØIE den hudpleje, som er et perfekt match til netop din hud, og som indeholder præcis de ingredienser, der gavner den. Det gælder både for ansigtscreme, rens, serum, spot treatment, ansigtssolcreme eller kropscreme. Så what’s not to like?

Skræddersyet pleje efter en personlig hudtest

Vejen til en sundere hud behøver ikke være kompliceret. Hvad enten du døjer med akne, eksem, sensitiv, tør eller kombineret hud, så laver NØIE hudpleje personaliseret til dig. De har skabt en simpel og effektiv løsning til dine hudproblemer for at gøre op med den (til tider meget!) forvirrende hudplejejungle.

noie_614.jpg

Frem for masseproducerede hudplejeprodukter, der er skabt til generiske behov, sammensætter NØIE præcis de ingredienser, du har brug for på baggrund af dine svar fra hudtesten. Det gør de gennem en kombination af dyb dermatologisk viden og data fra tusindvis af mennesker.

Hvis din hud og dens behov ændrer sig (det vil den højst sandsynligt gøre gennem livet), ændrer din creme sig også. NØIE udvælger ikke bare de bedste ingredienser - men også dem, som er mest effektive for dig.

For din hud bør bestemme din hudpleje. Så nemt er det!

NØIE TÆNKER PÅ MODER JORD!
CO2-negative + Emballage består af 74% genbrugsmaterialer + Deler bæredygtig viden & værktøjer med andre virksomheder

FÅ RABAT PÅ DIT FØRSTE KØB

Tag din individuelle hudtest på noie.dk, og se hvilken hudplejerutine, der passer specielt til dig.

Få 10% med rabatkoden ALT - den kan bruges én gang og ikke i forbindelse med andre rabatter (koden gælder t.o.m. 31.12.2022).

NØIE ER SPECIELLE, FORDI…

  • … de skaber hudplejeprodukter, som er skabt til individuelle hudprofiler.
  • … de er veganske og uden parfume eller farvestoffer.
  • … 78% af NØIEs brugere kan se en forbedring efter 30 dage.
  • …. deres dermatologiske eksperter konstant udvikler nye formuleringer baseret på dybdegående research kombineret med feedback fra deres brugere. Det betyder, at NØIEs produkter altid er sammensat af ingredienser, der er videnskabeligt bevist til at virke, og derefter anbefalet præcis til din hud.

noie_614_hand.jpg

DU HAR SKIN IMPROVEMENT GUARANTEE. Kort fortalt giver NØIE dig enten et nyt produkt eller hele beløbet retur, hvis du ikke er tilfreds med din hudplejeoplevelse.

noie_614_.jpg