7 bedste selvbrunere
Foto: Getty Få en smuk glød uden de farlige UV stråler. Her er nogle af de bedste selvbrunere på markedet.

Snyd dig brun: 7 selvbrunere der giver en smuk og naturlig tan

Er du også træt af at være vinterbleg? Snyd dig til en smuk glød, der ikke skader din hud. Her er sæsonens bedste selvbrunere til dig, der gerne vil have en ensartet og naturlig tan, uden de farlige UV stråler.

Økologisk selvbruner uden parfume

 

Er du til økologi og en naturlig glød, så er denne nyhed fra Vita Liberata et godt bud. Det gode ved denne er, at væsken er gennemsigtig og smitter derfor ikke af, den udvikler sig i løbet af 4-6 timer og giver den smukkeste glød. Egnet til veganere.

Find Vita Liberata Invisble Foaming Tan Water her

Smelter ind i huden

Dette produkt fra James Read er helt unikt. Så når du alligevel skal smøre din krop ind i en lækker olie, hvorfor så ikke gøre det med en økologisk kokosolie som samtidig giver kroppen en smuk glød.

Find James Read Coconut Melting Tanning Balm Face & Body her

Økologisk selvbruner til ansigtet

Er du ikke den store selvbruner-bruger, er dette produkt fra Coola måske vejen frem. Den kan blandes med din dagcreme eller bruges alene og i løbet af et par dage, har du en smuk kulør i ansigtet.

Find Coolas Sunless Tan her

En luksus selvbruner i topklasse

 

Skal hele kroppen have en flot farve, er sættet her fra Marc Inbane et godt valg. Den ligger sig flot på hele kroppen og er virkelig nem at påføre med handsken uden at du får streger.

Find Marc Inbane Natural Tanning Spray her

Blød, ensartet og strålende tan

Biotherm har lavet en bronzerspray, som er virkelig let at bruge. Den opbygger en gradvis farve, uden at man nærmest lægger mærke til det.

Find Biotherms Autobronzeant Tonique her

Efterligner den naturlige solbrune farve

 

Jane Iredale har lavet en meget holdbar selvbruner, som går ind og styrker melaninproduktionen (det mørke farvestof vi har i huden). Her er det nemt at opbygge en flot og naturlig farve.

Find Jane Iredale Tantasia Self tanner her

Særligt udviklet til sportsfolk og motionister

 

Der er heldigvis også lavet en selvbruner til jer, som dyrker meget sport. Den holder på farven, selvom du sveder meget. Og så er den super nem at påføre, da det er på spray.

Find Sunspa Tan in a Can Body Fitness her

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Shopping