Sommeren er over os: Dette badetøj er et must til din strandgarderobe

Sommeren er over os: Dette badetøj er et must til din strandgarderobe

Sol, plusgrader og sommerstemning er lig med bikinisæson. Vil du også gerne have fingrene i nogle årets fedeste bikinier og badedragter, så slå til. Nu på fredag og weekenden med finder du nemlig et stort udvalg af årets splinternye modeller til nedsat pris. Se det lækre udvalg her…

I takt med de øgede plusgrader og lune solstråler strømmer den søde varme og pulserende sommerstemning ind over os her i maj. Vi mødes i parker og på cafeer iført farverige sommerkjoler, stilrigtige solbriller og lakerede negle i de åbne sandaler. Gadebilledet vrimler med byboer, der for alvor har sneget sig ud fra deres vinterskjul for at nyde solen. Men folk søger også mod kyster og havnebade, for strandsæsonen er for alvor skudt i gang. Måske har du allerede dyppet tåspidserne i vandkanten eller ligefrem sprunget i bølgen blå flere gange?

Uanset hvad kræver sommerens mange strandture de mest cool bikinier og skarpskråede badedragter – og der er sådan set ingen grund til at vente med at få fingrene i årets mest trendy badetøj.
Denne sæson er badetøjsmoden især domineret af farver, flæser, sjove pindedetaljer og sømandsstriber, alt det finder du i Magasins moderigtige udvalg. Spørgsmålet er så bare, om du er til funky farver, sjove snøre, den klassiske sorte eller det mere sporty look.

Skiny bikinitop 499 kr, Skiny bikinitrusse 339 kr

Red Herring bikinitop 199 kr, red Herring bikinitrusse 129 kr


Magasin bikinitop 199 kr, Magasin bikinitrusse 129 kr

Tommy Hilfiger bikinitop 400 kr, Tommy Hilfiger bikinitrusse 350 kr


Bananamoon badedragt 599 kr

Calvin Klein bikinitop 500 kr, Calvin Klein bikinitrusse 400 kr

Se, hvad vi ellers skriver om: Badetøj og Sommer