Den tidløse sommergarderobe: 5 items fra Dea Kudibal, du kan bruge sæson efter sæson

Den tidløse sommergarderobe: 5 items fra Dea Kudibal, du kan bruge sæson efter sæson

Skal du til bryllup, barnedåb, fødselsdag eller blot nyde de lune sommeraftener med venner og familie? Og drømmer du om at opgradere dit look på en bæredygtig måde med kun få items, som passer til de finere anledninger? Så tjek de her 5 items fra det danske brand Dea Kudibal ud.

Sommeren byder ofte på masser af planer, festligheder og tøjkriser. For det kan være svært at finde de stilrene items i lækre materialer, som bliver en investering i garderoben, fordi de passer til enhver anledning - som du har lyst til at tage på sæson efter sæson. 

 Ved at vælge de helt rigtige, få og unikke stykker tøj, som kan styles på mange forskellige måder, kan du nemlig sagtens se blændende ud igen og igen. 

 Det danske brand Dea Kudibal tager deres ansvar for miljøet seriøst. Deres styles er altid produceret i bedste kvalitet såsom deres signatur-materiale stretchy silke, der emmer af luksus og som holder i mange år. Brug dem til at skabe dit eget personlige udtryk til enhver anledning.

Her er 5 items fra den skønne kollektion, som vi virkelig godt gad have i vores garderobe - i mange, mange år fremover. 

Dea-kudibal-ISABEL-(CO)-Army---JAKKE.jpgEn lækker kvalitetsjakke

Denne army-grønne jakke med brystlommer er perfekt til både hverdag og fest. Tag den over skuldrene for et mere festligt og luksuriøst look eller hav den på til en hyggelig frokost med familien.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000KR.

Helt eksklusivt kan du lige nu vinde et gavekort på 3000kr. til Dea Kudibals nye Flash Summer 22 kollektionen. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet via nedenstående formular og så er du automatisk med i konkurrencen. 

 

Du kan se hele kollektionen her.

Dea-kudibal---KELLY-NS-(CO)-Nat.-White---KJOLE.jpg

En bohemedrøm af en kjole

Brug denne kjole med voluminøse ærmer og smock ved ærmet for et boheme-udtryk, der passer til alle anledninger og kan bruges år efter år med et par stiletter til sommerfesten eller et par sneakers til hyggeaftenen.

Dea-kudibal-KAY-Amphora---BLUSE.jpgEn silkebluse til alle anledninger

Denne bluse med lange ærmer, kan sammensættes med et par lyse bukser og et par sneakers for et feminint og afslappet udtryk - tilsæt et par høje hæle og bliv helt klar til den festlige anledning.

sommerkjole-Dea-kudibal-marenga-fawn.jpg

En løs kjole i smukke farver og signatur-materiale

Kjolen - med dens løse pasform - kan du style med et par bukser for et mere afslappet look til frokosten med veninder eller bare ben og høje sko til sommerbrylluppet eller festen - kun fantasien sætter grænser.

Dea-kudibal---Tauoe.jpgEt par smarte tidløse bukser

Bukserne har opsmøget kant og elastisk linning bagpå, som er perfekte med en skjorte for et afslappet feminint look eller en kjole ud over for et mere festligt udtryk.

Du finder hele Flash Summer 22 kollektionen her.

Om Dea Kudibal

Tøjmærket blev grundlagt af Dea Kudibal, som er født ind i en blandet verden af artister og bankfolk. Det har givet hende en helt særlig sans for design og forretning. Kollektionerne er særlig kendt for dets kvalitetsmateriale af stretchy silke og legende farver, flatterende silhuetter og feminine udtryk.