Soyaconcept og tote bags – en drøm af et efterår!

Soyaconcept og tote bags – en drøm af et efterår!

Den danske sommer i 2018 har været enestående med hele 72 dage med varme og solskin, og det er endda fortsat langt ind i september måned, hvor den såkaldte Indian summer om få dage vil gøre sit indtog og give endnu en sidste mulighed for at iføre sig de yndlingssommerdele, som har været det beklædnings- og modemæssige bagtæppe siden det gode vejr startede helt tilbage i maj måned.

Men herefter skulle det ifølge meteorologerne også være slut og sommeren må for i år give plads til efteråret, som vejrmæssigt ofte beskyldes for at være noget mindre attraktivt end sommeren, men som ikke desto mindre åbner for et helt nyt spænd af muligheder i form af ny lækker efterårsmode. Her er således to af dette efterår- og vinters store hits til damerne, som klart er værd at holde et vågent øje med uanset hvilken stil man betror sig til.

Soyaconcept

Danske Soyaconcept er blandt de mærker, som, henvendt til både yngre kvinder samt kvinder i den mere modne ende af aldersskalaen, har opnået stor popularitet herhjemme, men som også begår sig vældigt godt både i et europæisk og internationalt perspektiv. Designmæssigt har Soyaconcept rod i det simplistiske skandinaviske udtryk, men mærket står imidlertid ud fra andre modetøjsmærker, som tillige forfølger den skandinaviske stil, dersom både accessories, tasker og tøj har mange skønne både fremtrædende og mere diskret indlejrede detaljer, og så er der tilmed anvendt et bredt og spændende farvespænd på tværs af alle kollektioner. Soyaconcepts store sortiment er således mangfoldigt, da det består af dele, som sagtens kan sammensættes til hverdagsbrug samt til mere formelle eller fornemme anledninger.

I Soyaconcepts FW18 kollektion skal man derfor også helt sikkert gå på opdagelse i, for den lever så absolut op til de høje forventninger man efterhånden ikke kan undgå at have til mærket. Blandt andet bør man kaste et blik på de lækre pelsjakker og -frakker og pelsveste, som primært kommer i mørke farver. De er, som det er tilfældet for alle dele på tværs af hele Soyaconcepts udvalg, fantastiske i kvalitet og sørger på sikker vis for at holde bæreren varm og tør. Desuden udgør mærkets langærmede hvide bluser med knapper ved skulderen samt de skønne kropsnære striktrøjer i jordfarver, som går perfekt udover førnævnte bluser og et par smalle jeans eksempelvis, den perfekte forårsbeklædning. Se det store udvalg på FashionForest.

Tote bags

Til at supplere et nyt og flot efterårs-look fra Soyaconcept kan denne efterårs- og vintersæsons helt store must have - nemlig tote bags – varmt anbefales. Her er mærker som By Malene Birger, GUESS og DAY Birger et Mikkelsen fremme med nogle fantastiske modeller, som både er vovede med farvekombinationer og mønstre, som i den grad står ud, samt modeller i ens afdæmpede farver. Uanset farvevalg og designforskelle fra mærke til mærke er tote bags tingen(!) lige nu blandt andet fordi tote bags er rummelige og dermed praktiske i efterårets og vinterens vejrmæssige omskiftelighed, dersom de nemt, sammen med alle de sædvanlige fornødenheder, sagtens kan indeholde et regnslag eller striktrøje eksempelvis.

Så de damer - servér en kop the, kaffe, hyldeblomst eller måske vand for jer selv og dyk ned i Soyaconcepts dejlige designverden på FashionForest og lad inspirationen flyde til en drøm af et efterår - og glem endelig ikke få en tote bag med.

Rigtig godt efterår!