Stephanie Gundelach ny blog

Foto: Stephanie Gundelach På Stephaniegundelach.com viser Stephanie, hvordan du mikser "en H&M-kjole med en Fritz Hansen-stol og en hotdog".

Stephanie Gundelach ny blog

Stephanie Gundelach går solo: ”Jeg har et andet syn på mode nu”

Æstetikken er fortsat i højsædet, når Stephanie Gundelach blogger. Nu er det bare kun hende, der har ansvaret og bestemmer retningen. "Det er skræmmende", lyder det fra hende selv.

Stephanie Gundelach, vi senest hørte fra, da hun gjorde det lettere for alle danske fashionistaer at shoppe lækkert, brugt tøj, førte fanen, da modeblogging havde sit indtog i Danmark.

I 2008 var hun sammen med medbloggerne Ingrid Munch og Elise Born med til at stifte én af Danmarks første rigtige modeblogs, som vi kender dem i dag, Anywho.dk. Siden er det blevet til utallige samarbejder med både brands og branchefolk og i dag lever Stephanie som stylist, iværksætter og butiksindehaver af B56.

For første gang nogensinde besluttede hun i november at gå solo med sin blogging og bød læserne velkommen på sin blog SG. En platform for god stil, kunst og musik. Tre ting, den danske blogger vægter lige højt.Hvorfor har du valgt at starte din egen blog?

Efter et halvt års pause fra at blogge, var jeg meget i tvivl om jeg skulle begynde igen. Jeg vidste, hvor meget arbejde der lå i det, men samtidigt savnede jeg et sted, hvor jeg kunne formidle alt det, der inspirerede mig. Jeg fik lyst til at starte på en frisk - og det var da jeg sad ved mit spisebord med Pernille Rosendahl og talte fremtid i maj måned, at jeg blev inspireret til at starte mit eget, og vi begyndte at brainstorme på Stephaniegundelach.com. Jeg brugte det meste af sommeren på at forme universet, så det fik det udtryk, jeg gik efter.

Hvad betyder det for dig at gå solo (som blogger) for første gang?
Det er enormt skræmmende at stå på helt egne ben og have ansvaret for alt, men samtidigt også vildt befriende og lærerigt.

Hvad har det givet dig at være med til at stifte og drive Anywho i så mange år?
Det har givet mig en kæmpe viden inden for online og sociale medier, design, produktion, branding og business. Og så har det givet mig de vildeste oplevelser og rejser, som jeg værdsætter utroligt højt. Vi mødte så mange spændende mennesker og oplevede modeuger over hele verden. Jeg glæder mig til at komme i gang igen!


Som altid vil Stephanie dele sin gode stil med læserne.


Du får også et indblik i Stephanies job som stylist.

På hvilken måde kommer SG til at adskille sig fra Anywho i indhold?

Jeg har et andet syn på mode nu, end jeg havde, da vi startede Anywho. Indholdet på SG har fået et mere voksent udtryk, og jeg kommer ikke kun til at skrive om mode, men også om interiør og kunst, som jeg brænder mindst lige så meget for. Derudover vil jeg sætte fokus på karrierekvinder og mit arbejde som stylist.

Hvorfor skal man følge SG, synes du?
Jeg elsker kontraster og kan ikke lide, når mode bliver for højtideligt, så hvis man vil se, hvordan man kan kombinere en H&M-kjole med en Fritz Hansen-stol og en hotdog, så er SG et sted, man kan blive inspireret.


____________________
3 HURTIGE

1 Hvad er din favoritinspirationskilder på nettet i dit arbejde som stylist?
Jeg browser meget rundt på The Red List, som har et bredt udvalg af billeder fra gamle film, store modefotografer samt af arkitektur, kunst og designermøbler. Her bliver jeg meget inspireret.

2 Har du en basicfavorit, du vil anbefale andre at hamstre til garderoben?
Jeg er fan af Bruuns Bazaar's basis uldtrøjer, som har et fantastisk fit. Jeg bruger dem både som undertrøjer i vintermånederne og alene til højtaljede bukser eller nederdele til fest.

3 Hvad er dit bedste skønhedstip på budget?
Min læbepomade fra Decubal "Lips & Dry spots balm" købt på Apoteket til 58kr. Det er den bedste læbepomade jeg nogensinde har haft.

____________________


LÆS OGSÅ: Få Stephanie og Pernille Rosendahls bedste tip til shopping

LÆS OGSÅ: I New York med Stephanie: Det bedste er milkshake med skumfiduser!

LÆS OGSÅ: Se Sofias elegante rock'n'roll-stil

Stephanie Gundelach førte fanen, da modeblogging havde sit indtog i Danmark. I 2008 var hun sammen med medbloggerne Ingrid Munch og Elise Born med til at stifte én af Danmarks første rigtige modeblogs, som vi kender dem i dag, Anywho.dk. Siden er det blevet til utallige samarbejder med både brands og branchefolk og i dag lever Stephanie som stylist og butiksindehaver. For første gang nogensinde besluttede hun i november at gå solo med sin blogging og bød læserne velkommen på Stephaniegundelach.com. En platform for god stil, kunst og musik. Tre ting den danske blogger vægter lige højt.