Szhirley

Foto: Kamilla Bryndum

Szhirleys skønhedsfavoritter

Szhirley: Her er mine skønhedsfavoritter

Sangeren Szhirley, 40, elsker olier til ansigt, krop og hår og drikker endda et dagligt shot olie for at smøre sin hud indefra. Her får du hendes skønhedsfavoritter.

1. Vild med rose
Jeg er vild med duften af rose og elsker Jurlique Rosewater Balancing Mist, som er skøn at nappe et lille pift af i løbet af dagen, når man føler for en hurtig opfrisker af ansigt og til dels også sind.

Rosewater Balancing Mist ­Intense, 200 ml, Jurlique, 395 kr.

2. Multiolie
Ecooking Multi Olie er et produkt, jeg bruger til alt og alle. Sådan set kunne jeg nøjes med at tage denne ene olie med, hvis jeg skulle på ferie og ikke havde plads til andet, for den kan bruges til krop, hår og ansigt og har den blideste duft af citrus og lavendel.

Multi Olie, 100 ml, Ecooking, 159 kr.

3. Friske øjne
Jeg er født med ­tyde­lige rande under øjnene og ser derfor hurtigere udkørt ud end de fleste. MAC Studio Conceal and Correct Palette indeholder seks forskellige nuancer, der kan blandes på kryds og tværs, så den matcher din teint uanset årstid. Jeg bruger den lige efter øjencreme, så er den enormt nem at blende ind.

Studio Conceal and Correct Palette, Medium, MAC, 355 kr.

4. Fremhæv ­brynene
NYX Micro Brow Pencil er den skønneste pen til øjenbrynsoptegning EVER! Den har farveblyant i den ene ende, som er dejligt tynd, hvilket gør det muligt at lægge den meget præcist, og så har den blenderbørste i den anden ende til at tone ud. Den er hverken for blød eller for hård, og findes i mange nuancer til en meget fair pris.

Micro Brow ­Pencil, NYX, 80 kr.

5. Hårstruktur
Jeg er svært glad for Dry Texturizing Spray og Après Beach fra Oribe, der begge giver mit hår struktur, så det ikke klasker, når det er nyvasket. Jeg bruger desuden Moroccanoil for shine og kureffekt. Den har i øvrigt den mes tvidunderlige duft, som hele tiden rammer næsen, når man er på cyklen og håret hvirvles rundt af vinden.

Moro­ccanoil Treatment, 100 ml, Moroccanoil, 329 kr.

6. Perfekt duft
Jeg er fuldstændig vild med duften Amazing Grace fra Philosophy, som jeg har brugt i noget nær 18 år! Den måde, noterne er sammensat på, er fuldstændig perfekt til min lugtesans, som ellers er meget kræsen og selektiv.

Amazing Grace, Eau de Toilette, 60 ml, Philosophy, 335 kr.

7. Skønhedsshot
Jeg er stor tilhænger af, at man ikke kun behandler sin hud udefra, men også smører sig indefra. Og der kan jeg varmt anbefale at tage et shot MK Olie hver dagen. Den er god for så meget, og nej, man tager ikke på af den, medmindre man bæller en halv flaske ad gangen. 

MK Organic Pure Oil Woman, 500 ml, Maybritt Krewald, 329 kr.

LÆS OGSÅ: “Det her mirakelprodukt giver en smuk og naturlig glød”

LÆS OGSÅ: “Dette er det bedste produkt mod tørre og sprukne læber”

LÆS OGSÅ: “Dette produkt redder mig om morgenen”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Szhirley