TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Tatianna Svane Femmes Regionales
Foto: Luka Roné Tatianna i jakke fra Baum und Pferdgarten, strik og skjorte fra H&M og briller fra Chanel.

Tatianna Svane fra Femmes Regionales' garderobe og stil

Tatianna Svane: "Dette stykke tøj fungerer perfekt til alle årstider"

Der sættes pris på, når det feminine har humørfulde detaljer eller lidt glimmer, og snittene er rene, mens mønstrene er farverige og skøre.

Tatianna Svane, 29, arbejder som projektkoordinator hos det kreative agentur, Femmes Régionales, der tilbyder skræddersyede designløsninger til mode- og livsstilskunder.

LÆS OGSÅ: Jane Kønig: “Dette er den bedste shampoo, jeg nogensinde har ejet”

Stil?

– Min stil er feminin, og jeg har en stor kærlighed til kontrastfulde farver og print. Jeg holder meget af små finurlige detaljer og elsker at tilføje mit look en fin sok, en glam sko og rød læbestift. Det, synes jeg, gør hverdagen lidt mere sjov og lady like.

Kam fra Mason Peason, elastikker fra Monki, lange spænder fra Pico, bladformet spænde er vintage og ring fra Kirsten Fjord.

Inspiration?

– Jeg får det meste af min inspiration igennem mit arbejde. Alene på Femmes Regionales-kontoret er der syv ladies, som jeg hver dag bliver inspireret af. Derudover kan jeg altid blive inspireret på Instagram og ikke mindst Pinterest.

Tatiannas skønhedsfavoritter. Læbestifterne fra YSL sætter prikken over i'et i hendes outfits.

Hverdag?

– Der er egentlig ikke så stor forskel på min hverdags- og festgarderobe. Jeg går lige så tit i glitter og glam om mandagen som om fredagen. Det, der kan gøre forskellen, er hvilke sko jeg tager på. Jeg er især glad for mine festlige guldpumps fra Asos.

"Jeg har bare noget for jakker og kapper. Mit seneste køb er fra Noa Noa og er i det fineste print – perfekt til foråret og sommeren." Kapper fra Baum und Pferdgarten og Noa Noa.

Igen og igen?

– Jeg køber Adidas’ Stan Smidt sko igen og igen. Det er en superbehagelig sko, og så elsker jeg at de kommer i nye farver, prints og udgaver hvert år. I år har jeg forelsket mig i et par med velcro i en sart pink farve – de er bare så flotte!

"Mine ynglingshæle er fra Asos – de koster ingenting, og så fås de i de fineste farver."

Flest og mest?

– Jeg har helt klart flest kjoler – det er bare det stykke tøj, der bare fungerer perfekt til alle årstider.

”Jeg er helt klart en sølvpige.” Simple ringe fra Nanna Fjord, Rosering er vintage og øreringe fra Zarah Voigt. 

Sko?

– Mine diamantsneakers er mine yndlingssko. De er behagelige at gå i, man kan danse en hel nat i dem, og så giver de et fantastisk tvist til min garderobe. Det bedste ved det hele er næsten, at jeg fandt dem til ingen penge i en lille skobutik.

Kjole fra H&M og sko fra Bianco.

Smykker?

– Jeg går altid med to tynde sølvringe og en sølvkæde, som jeg købte på et marked, da jeg boede i New York. Derudover vælger jeg – ligesom med tøjet – smykker efter mit humør. Mit smykkeskrin indeholder derfor en masse forskellige smykker, både store og prangende og små og enkle.

Tørklæder fra Noa Noa.

Shopping?

– Det er meget sjældent, at jeg impulsshopper, og hvis jeg gør, så skal det virkelig være kærlighed ved første blik, og så ved jeg også, at det bliver et rigtig godt venskab. Normalt kan jeg bedst lide at overveje mine køb og spare op til noget, som jeg virkelig ønsker mig, for så passer man på det, og så holder det længere.

Sneakers fra Adidas Stellasport og et gammelt fund.

Favoritdesigner?

– Jeg er vild med Marnis printunivers og den måde, de kombinerer deres farver i de fineste silhuetter, og så synes jeg, at Dice Kayek er et magisk brand, som virkelig oser af eksklusivitet og æstetik. Af danske designere er jeg vild med Baum und Pferdgarten og Henrik Vibskovs flotte print og farver, mens jeg beundrer Mark Tan og hans sans for materialer og Cecilie Bansens feminine univers.

Jakke og skjorte fra Noa Noa, hvis mønstre Tatianna har en stor kærlighed til.

Butikker?

– Jeg shopper mest i Cos – deres silhuetter, pasform og materialer passer helt perfekt til mig og min stil. Hvis jeg er på jagt efter smukke print og kontrastfulde farver, så går jeg i Baum und Pferdgarten eller Noa Noa.

"Jeg ville tage den med ud, hvis det brændte" Tatianna om sin kjole fra Henrik Vibskov. Sko fra Asos og briller fra Chanel.

Wow-køb?

– Mit mest opsigtsvækkende køb må være min røde Henrik Vibskov-kjole, som min mor forærede mig sidste sommer på Bornholm. Den har en fantastisk farve, et perfekt snit, og så bringer den min indre prinsesse frem. Jeg bruger den både til hverdag og til fest, sommer og vinter.

Kimono fra Envii, T-shirt fra H&M og nederdel fra Magasin.

Klar I en fart?

– Har jeg sovet over mig eller bare har travlt, så redder mine kåber mig altid fra en tøjkrise. Med håret i en casual knold, røde læber og en glam sok, så er jeg klar, og der er ingen, der behøver at vide, at det kun tog fem minutter.

Stilråd?

– Mit bedste råd er at klæde sig efter sit humør – og huske på, at glimmer ikke kun hører til weekenderne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Karriere, Stil og Kjoler