gallery

Kjole til 399 kr. fra Zara

Shorts til 740 kr. fra Polo Ralph Lauren

Nederdel til ca. 930 kr. fra A.P.C

Buksedragt til 450 kr. fra Vero Moda

Kjole til ca. 290 kr. fra Topshop


SE OGSÅ: Styling tip: Den hvide skjorte

SE OGSÅ: Tendens: Buksedragten

SE OGSÅ: Styling tip: Midi skirt

Solbriller til ca. 1.490 kr. fra Ray-Ban

Denim jakke til ca. 2.825 kr. fra Alexa Chung for AG

Bukser til 299 kr. fra Zara

Nederdel til 150 kr. fra Noisy may

Sko til ca. 2.050 kr. fra Jimmy Choo

Skjorte til ca 1.903 kr. fra MIH JEANS

Buksedragt til 1.380 kr. fra Michael Michael Kors

Jakke til 299 kr. fra H&M

Denim er et fast element i basisgarderoben, og denne sæson er denim ikke til at komme udenom. Der er frit valg på alle hylder, hvor du finder alt fra kjoler til de klassiske jeans som du kender dem. Tilsæt accessories for at skræddersy looket, så det passer til din stil.

Denim er en gammel klassisker som er en del af enhvers garderobe. Det slidstærke materiale er for alvor tilbage og er fortsat et keyitem i de nyeste kollektioner hos bl.a. Stella McCarney og Gucci.

Denim er et af de fortrukne og mest slidstærke materialer i modeindustrien og fast element i næsten enhver garderobe. Grunden til at vi elsker det blå bomuldsstof er fordi det kan rede os ud af selv de største tøj kriser og styles på et utal af måder. Få inspiration og fif til hvordan du kan skabe de perfekte denimlooks hvad enten du sværger til det casual denimlook eller det mere rockede udtryk.
 
Brug gerne denim som et fuldt look eller brug det som en detalje i dit udtryk. Gå efter en af sæsonens største tendenser i denim for et mere cool og afslappet udtryk. Brug dine gamle jeans med et par hvide sneakers eller pift det op med et par stiletter til aftenbrug. Specielt til sommer er den klassiske blå farve enormt sej, som kontrast til sommer gløden.


SE OGSÅ: Styling tip: Den hvide skjorte

SE OGSÅ: Tendens: Buksedragten

SE OGSÅ: Styling tip: Midi skirt