Vi guider til de bedste produkter til det naturlige look
Foto: James Cochrane Vi guider til de bedste produkter til det naturlige look

Tendens: No Makeup Makeup

Få det skødesløse, naturlige look med disse lækre produkter.

'No Makeup Makeup' er en tendens vi har set på catwalken gennem de sidste sæsoner og ikke mindst i gadebilledet. Tendensen går i tråd med den naturlige bølge, der er inden for kost, kosmetik, hudpleje, livsstil mv. Din makeup skal se naturlig ud og du skal have fokus på hud, bryn og læber for at få det naturlige look.HUD
En renset og fugtet hud er alfa omega, hvis du vil opnå et naturligt look. Her er huden nemlig i fokus og skal kun dækkes, hvor der er behov for det. Afhængig af hudtype og hvad du foretrækker, kan du bruge BB cream, foundation eller pudder til at udjævne din hudtone. Du kan bruge en concealer til at udjævne rødmen, ar eller lignende, hvor du har brug for lidt ekstra dækning. 'Less is more' gælder virkelig her og hvis du bruger pudder, så brug det med måde, da det ser sundt og naturligt ud, at huden skinner lidt.

1. Natural BB Cream 8 in 1 fra Benecos, 99 kr.

2. Skin Foundation Stick fra Bobbi Brown, 345 kr.

3. Amazing Base SPF 20 fra Jane Iredale, 350 kr.

4. BB Skin Perfecting Kit Highlighter + Concealer fra Gosh, 120 kr.

GLØD
Når du har basen på plads, er det tid til at fremhæve lidt glød i kinderne. Til at ramme 'No Makeup Makeup' tendensen er en cremeblush det perfekte produkt, da den blender naturligt ind i huden, så du får friske kinder. Du kan også påføre lidt highlighter øverst på kindbenene, men hold igen med de mere glimmerbaserede, da det bliver for meget til det naturlige look.

1. Chubby Stick Cheek Colour Balm, Roly Poly Rosy fra Clinique, 215 kr.

2. Prep+Prime Highlighter, Light Boost fra MAC, 185 kr.

BRYN
Dine bryn skal være velplejede og se naturlige ud. Du skal ikke tegne dem for meget op, men blot fylde dem ud og bruge en gel til at fiksere dem. Du kan både bruge en pudder eller en brynblyant alt efter, hvad du foretrækker.

1. Brow Fix Clearfra Tromborg, 180 kr.

2. Eyebrow Pencil , Dark Brown fra Rimmel, 50 kr.

3. Brow Powder Duo, Brown fra Glo-Minerals, 275 kr.
ØJNE
Dine øjne skal fremhæves, men ikke være alt for fremtrædende. Du kan køre looket uden mascara, men hvis du ønsker at definere dine vipper lidt, så brug ét lag mascara og evt. en brun frem for en sort. En mere 'nøgen' version er at bruge en vippebukker og derefter komme lidt plejende produkt på vipperne, såsom Papaw eller sheabutter. Det fremhæver vipperne en smule og plejer på samme tid. Du kan også påføre lidt brunlig øjenskygge, hvis du ønsker mere fokus på øjnene.

TIP: Farv dine øjenvipper, så er dine øjne mere markerede og du behøver ikke bruge mascara hver dag.

1. Eyelash Curler fra Shu Uemura, 325 kr.

2. Lucas' Papaw Ointment, 99 kr.

3. Masterpiece Mascara, 02 Brown fra Max Factor, 119 kr.

LÆBER
Hold læberne naturlige og brug en læbepomade, så de ser fugtede ud. Du kan også bruge en lip-tint, hvis du ønsker lidt farve på dine læber. Men det vigtige er at holde dig til naturlige farver og ikke overdrive, men fremhæve dine læbers egen farve.

1.  Lip Wax fra Mario Badescu, 70 kr.

2. Tinted Lipbalm, Red Dahlia fra Burt's Bees, 80 kr.

SE OGSÅ: Bliv klar til kulden med naturlige produkter

SE OGSÅ på Altfordamerne.dk: "Den er udviklet til røde barnenumser, men er genial til tørre læber"

SE OGSÅ på Fitliving.dk: Hårkure der giver blødt og glansfuldt hår

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed