Emily Salomon - Engangskontaktlinser

Emily Salomon - endagskontaktlinser

Se efter glæden i de små ting

Emily Salomon er en af Danmarks mest populære livsstilsbloggere, og livet som selvstændig giver både masser af frihed, men også en travl hverdag. Netop derfor er det de små ting, der er vigtige - ligesom friheden i hverdagen, som hun har fået endnu mere af efter et besøg i THIELE hvor hun har opdaget en ny type kontaktlinser.

Her deler hun ud af sine tips til at skabe en mere fleksibel hverdag - og hvorfor de rigtige kontaktlinser både er frihed og hverdagsglæde.

Tip #1: Giv dig selv et frirum

Bloggen afspejler mit liv, så mit arbejde og min fritid smelter helt naturligt sammen, men det er sjovt. Men jeg tror, at alle har brug for pauser fra de digitale medier. Jeg spiser fx aldrig foran skærmen og jeg slukker mobilen senest kl. 21. Sociale medier må ikke være på bekostning af førstehåndsoplevelser – ellers får man måske slet ikke set kigget op og set den smukke solnedgang. Mit eget frirum, er min daglige løbetur hver morgen med min hund Penny. Her lader jeg op og får ny energi. Fordi jeg skifter mellem mange aktiviteter, så er kontaktlinser helt uundværlige for mig i hverdagen.

Tip #2: Se efter glæden i de små ting

Man kan hurtigt blive fanget i hverdagens trummerum. Men hverdagen er også fyldt med små glæder. Man skal bare øve sig i at se efter. Når jeg står op, så tænker jeg altid på, hvad jeg glæder mig til den pågældende dag. Og når jeg går i seng, så tænker jeg over de ting, der er sket i løbet af dagen, som jeg er taknemmelig for. Det kan være noget så simpelt som en god kop kaffe, eller at kunne være ude til en sen middag med pigerne, uden at få trætte øjne.

Hvilken forskel gør ACUVUE OASYS® 1-Day for din hverdag?

Kontaktlinser giver mig en frihed ved, at jeg kan være fysisk aktiv, og ved at jeg hurtigt kan skifte mellem forskellige looks. Jeg kan virkelig mærke en forskel med ACUVUE OASYS® 1-Day. Det er de mest komfortable kontaktlinser, jeg har prøvet. Førhen kunne jeg godt få trætte øjne efter en lang dag, men nu tænker jeg slet ikke over, at jeg har linser på.

ACUVUE OASYS® 1-Day passer til dig, der:

  • Bruger mange timer foran en skærm
  • Er på farten eller rejser meget
  • Dyrker sport eller er meget udendørs
  • Har en travl og krævende hverdag
  • Har tendens til tørre øjne

ACUVUE OASYS® 1-Day er en endagskontaktlinse, der hjælper dig med at holde trit med din travle hverdag.

Gør som Emily Salomon:

Prøv ACUVUE OASYS® 1-Day gratis i 10 dage hos THIELE – bestil synsprøve på thiele.dk eller gå ned i din nærmeste THIELE butik.

Emily Salomon bruger ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM. ACUVUE OASYS® 1-Day og ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM er varemærker tilhørende Johnson & Johnson Services Inc. © Johnson & Johnson Vision Care Ireland Ltd 2017. VI1087.
Se, hvad vi ellers skriver om: Emily Salomon