Tid til nye (sol)briller?
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Bak Optics, CrossEyes, Fiol Optik, Thiele & ZEISS

Tid til nye (sol)briller?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og solen skinner.

Få her inspiration til dine næste solbriller (med/uden styrke), disse 6 er værd at følge på Instagram:

BAK Optics

I butikken på Strandvejen 153 finder du markedets bedste solbriller – både med og uden styrke. Solbrillerne er af en meget høj kvalitet, præcis ligesom kundeservicen, hvor der altid er fokus på den nære og personlige betjening.

Bak Optics er stedet at gå hen, hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvaliteten på dine solbriller, service eller tryghed.

CrossEyes

CrossEyes er en dansk optikerkæde med et inspirerende brilleunivers, egne designs og nye kollektioner hver måned. 

Fiol Optik

Vi elsker at kunne tilbyde briller og solbriller til de designbevidste kunder!

Fiol Optik, en forretning med lækre håndplukkede briller, samt ekseptionel service og faglighed.

Thiele

Thiele har Danmarks største udvalg af solbriller og briller fra verdens store modehuse Saint Laurent, parisisk brille og solbrilledesign fra øverste hylde.

ZEISS Vision Care Danmark

Nyhed! Intelligente solbriller, som tilpasser sig vejret.

Det kan være svært at vide, hvornår man skal tage sine solbriller på eller af, eftersom vores nordiske vejr hurtigt kan skifte mellem solrigt og overskyet. ZEISS AdaptiveSun går fra mørke i svagt lys til endnu mørkere i stærkere lys. Læs mere og find nærmeste optiker, der sælger ZEISS brilleglas.

Pernille Damgaard Optik - Mere end bare briller

Hos Pernille Damgaard Optik får man en meget høj serviceoplevelse, hvor der lægges stor vægt på kvaliteten af det endelige resultat. Den vigtigste opgave er at indfri forventninger og levere et stykke arbejde, som alle bliver mere end tilfredse med.

Til forskel fra kædebutikkerne udvælger de selv alle stel og solbriller, og de elsker unikke kvalitetsstel med et twist af karakter. Der er mange opfattelser af hvordan en brille skal se ud, og det er vigtigt for Pernille Damgaard Optik er at have noget at byde på til alle de forskellige personligheder, der kommer ind i butikken.