See it buy it Just female kollektion
Foto: Just Female | Heavy print, vilde farver og håndtegnede blomster pryder den nye SEE IT BUY IT kollektion fra Just Female.

#Justseeitbuyit

Tilfør kant til garderoben med 10 spritnye styles

SEE IT BUY IT hedder den nye pop up kollektion fra Just Female, som er på gaden 1. februar.

Sponseret indhold Af Mette Petersen 01.feb.2017 Mode

Just Female har skabt en kollektion med ti cool styles, som tilsammen udgør en minigarderobe inspireret af 2017’s hotteste tendenser. Særligt for kollektionen er, at den ikke har været længe undervejs. Den er skabt med udgangspunkt i tidens allerhotteste trends, og Just Female har løftet sløret for dette nye koncept kun 7 dage, før de ti styles rammer butikkerne.

Ideen er udsprunget fra større modehuse som Burberry og Tom Ford , som holder af at overraske og udfordre forbrugere og butikker på lignende facon. Nu er Just Female – som det første danske brand – sprunget med på bølgen.

Minikollektionen har et element af botanik, skrappe elektroniske farver og edgy undertoner, der tilfører kant til den klassiske skandinaviske garderobe. Blomsterprintet er håndtegnet af designeren Mia Kirkegaard og hele kollektionen emmer af Just Female, hvor print, nitter og farver skaber et legende og anvendeligt univers på tværs af styles.

Shop hele kollektionen her fra 1. februar 2017

Se hele kollektionen herunder

Statement tee black - 299,-  Studs skirt - 1199,-  Statement tee white - 299,-

 

 Memphis dress tango -  Memphis dress flora - Memphis dress pink - 699,-

Eagle sweat grey melange - 599,-             Eagle sweat black - 599,-

Memphis slit dress flora - 699,-                         Jimbo tee flora - 499,-


Henter...