Ejer af interiørfirmaet Tine K Home mikser sine favoritmærker for at få et casual look
Foto: Anitta Behrendt Ejer af interiørfirmaet Tine K Home mikser sine favoritmærker for at få et casual look

Tine K

Tine K: “Jeg nægter at ligne en reklamesøjle”

Selvom favoritdesigneren er Isabel Marant kan selv ikke hun få Tine Kjeldsen, 40, ejer af interiørfirmaet TineK Home, til at hoppe i et af sine sæt fra top til tå. Tine foretrækker at mikse sine mærker – for at bevare et personligt og skødesløst look.

Hvad er et typisk hverdagsoutfit?

Mit hverdagsoutfit er jeans, en løs skjorte og blazer. Og så et tørklæde på lige inden jeg smutter ud af døren, tit får jeg ikke overtøj på og så er et tørklæde min redning og sørger for jeg fryser.

Hvad ser man dig aldrig i?

Man ser mig aldrig i det samme mærke fra top til tå, har prøvet et outfit fra Isabel Marant der så smart ud men når det så kom på lignede det totalt en reklame og mistede det skødeløse og personlige.

Hvem er dine favoritdesignere?

Det må være Isabel Marant, og så kommer man ikke udenom Zara. Isabel Marant har en dejlig rodet stil – jeg kan godt lide at stilen ser lidt tilfældig ud. Og det er det franske kvinder er så gode til. Zara kan så meget og specielt deres jeans elsker jeg. Man skal selvfølgelig være OBS, da de også kan have kvaliteter der er lidt for polyester og shiny. Jeg er for øvrigt bedst til at være der, når de åbner, da jeg slet ikke kan overskue butikkerne sidst på dagen hvor der er bunker overalt.

Hvad skiller du dig aldrig af med?

Jeg skiller mig sjældent af med noget, men sko bliver gemt i æsker i håb om at mine piger en dag ender med samme sko størrelse og kan bruge dem.

Hvor shopper du helst?

I Odense er jeg altid forbi Den Lille Ida, der har Isabel Marant og andre gode italienske mærker som Mauri Griffoni og Forte Forte, der laver skønne lette skjorter. Når vi besøger familien i Vedbæk, er min svigerindes butik Emborg altid med i planlægningen af, hvad der skal nås. Hun har sin helt egen bohemet stil og er go til at finde mærker, der ikke findes i alle tøjbutikker.

Hvad bliver dit næste køb?

Det eneste jeg mangler til min sommergarderobe er en sommerkjole i koralfarvet silke, hvor jeg en fra Hofmann Copenhagen i sigte.Koralfarvet kjole fra Hofmann Copenhagen, som Tine går og drømmer om lige nu. Pris, 1.999 kr.