Tommy Hilfiger relancerer deres største klassikere

Tommy Hilfiger relancerer deres største klassikere

Tommy Hilfiger fejrer deres 35-års jubilæum ved at relancere deres klassikere fortolket i et forfriskende amerikansk kalejdoskop og opfordrer samtidig til, at vi alle skal stå sammen for at kunne bevæge os i den rigtige retning.

Modemogulen Tommy Hilfiger inspirerer til kreativitet med en efterårskollektion, hvor stilarterne ’American Heritage’ og ’College Prep’ forenes i en kollektion, der mikser det robuste med det mere raffinerede.

Tekst-4.jpg

Deres eviggyldige styles er i denne sæson i primære farver, tilsat sæsonbetonede jordfarver. Striber og farveblokering viser tydeligt Tommys amerikanske kulturarv, hvor det urbane look går i spænd med den afslappede silhuet. Overdimensionerede skotsktern og blød fakefur tilføjer et moderne tvist til Tommy-klassikerne, alt sammen holdt minimalistisk for et moderne og tidsvarende look.

Tekst-3.jpg

Hos Eurowoman hylder vi det preppy heritage-look, der er i tråd med vinterens stiltendenser, hvor grove materialer og lag på lag er musthaves. For at opnå det stilfulde look har vi kombineret strik i skotsktern med den bløde uldfrakke i vinterhvid, imens den multifarvede dunjakke er smukt akkompagneret af statement-tørklædet med det ikoniske Tommy-logo.

4.jpg

Textured stitch mock neck sweater - 1.100 kr., Wool blend check coat - 3.600 kr.

 

3.jpg

Icon wool jacket - 2.400 kr., Wool check mini skirt - 1.500 kr.

Se mere på tommy.com.