Trænger du til at få ryddet op i dine skønhedsrutiner? Sådan gør du
Foto: Carlos Alvarez/Getty Images Forår, frisk luft og lyse tider kalder i dén grad på oprydning i skønhedsrutinerne.

Trænger du til at få ryddet op i dine skønhedsrutiner? Sådan gør du

Varm op til den nye sæson ved at rydde op – og ud – i skønhedsskabet, så der bliver plads til nye produkter og rutiner.

Nye toner

duft.jpg

Gem vinterens varme, bløde duftnoter væk, og eksperimentér med friskere toner, der lugter lidt af forår. Vi er vilde med den nye middelhavsinspirerede duft fra Aerin, der ikke bare dufter af kaprifolium, tuberose og jasmin, men også lidt af ferie.

Mediterranean Honeysuckle in Bloom, Aerin, 820 kr.

Tarmen taler vi stadig om

votary.jpg

Tarmen er stadig et trendy fokusområde for hudpleje i 2021. Votary står bag et probiotisk kosttilskud med seks stammer af gavnlige bakterier, der er uviklet til at bringe balance i tarmens mikrobiom, som har stor indflydelse på din huds generelle sundhed. Kosttilskud kan hverken erstatte søvn, motion eller sund mad. Men de kan måske hjælpe dig som en huskepille til alle de andre gode ting, du også vil gøre for dig selv dette forår?

Super Gut Probiotiv Support Food Supplement, Votary, 525 kr.

Læs også: Denne urt fra haven er uundværlig mod bumser

Mug ud i makeuppen

muji.jpg

Husker du at rense dine børster, vaske dine pensler og tørre makeuprester af dine produkter? Måske ikke. Men hvis opbevaringen til dem er nydelig, bliver det måske nemmere at komme i gang? Akrylboksen fra Muji indbyder da til en ordentlig omgang feng shui i beautyboksen, gør den ikke?

Acrylic Box 5 Drawers, Muji, 260 kr.

Mildere tider

estee_lauder.jpg

Er du gået til den med AHA-syrer og retinol i vinterhalvåret? Så er det snart tid til at skifte de aktive ingredienser ud med mildere sager. Estée Lauders nye toning-lotion gør, at huden føles smidig og blød, samtidig med at den lover at gøre din hud mere modtagelig for de fugtighedscremer, du efterfølgende smører på.

Soft Clean Hydrating Lotion, Estée Lauder, 285 kr.

Læs også: Stifterne bag Yrolí Skincare: "Vores brugere kan være sikre på, at vores produkter faktisk ER økologiske"

Smart i solen

powder.jpg

Vi har efterhånden lært, at vi skal bruge solfaktor året rundt. Men særligt nu, hvor flere soltimer kan skimtes i horisonten, er det ultravigtigt, at vi holder fokus på at beskytte os. Ikke bare i ansigtet, men også på halsen og i hovedbunden. Derfor er vi ekstra begejstrede for Jane Iredales solbeskyttelse i pudderform, der børstes på huden og i hovedbunden, og som også kan bruges oven på makeup.

Powder-Me spf 30, Jane Iredale, 425 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed