Stylepit præsenterer:
Foto: Stylepit ALT for damernes moderedaktør guider til julefrokostens outfit.

Stylepit præsenterer:

Tre bud på outfits til julefrokosten

Julefrokostsæsonen er skudt i gang, og overvejelserne om det perfekte outfit til julefrokosten er begyndt. ALT for damernes moderedaktør Sille Henning har tre gode bud.

Vi slår håret ud, giver den gas med makeuppen og bukserne udskiftes med en kjole eller nederdel, når vi skal til julefrokost. Men hvad med farver, stil og materialer – hvad hitter i år? 

Dette look skal du gå efter  

Et julefrokost-outfit skal være festligt uden at være tacky, frækt uden at være slutty og elegant uden at være kedeligt. Det kan være svært at finde denne balance, og derfor har Sille Henning sammensat tre outfits til dig, så du kan blive inspireret. 

De tre outfits er stylet med julefrokosten for øje, men med det twist, at det er sammensat af varige og moderigtige items, som også kan bruges til hverdag.

Chemisetoppen er en af tidens største tendenser, mens leopardprint er en evig klassiker. Brug toppen over en hvid t-shirt eller en tynd sort rullekrave for at gøre den både vinter- og hverdagsvenlig. 

Chelsea-støvlen dur til både hverdag og fest, da den nemt kan dresses op og ned. Ecco har et flot udvalg af støvler, som emmer af kvalitet og samtidig er behagelige. Perfekt, hvis du skal danse hele natten.

Læderjakken er et hit året rundt, og det er derfor et godt sted at investere lidt. Læderjakken er god, når du skal holde varmen til julefrokosten og stadig se cool ud. Og så fungerer den til de fleste outfits.

It’s all in the detail

Det er vigtigt, at dit look har en rød tråd, så du ikke risikerer, at fine items ikke kommer til sin ret, fordi de er sammensat for tilfældigt. Den røde tråd kan f.eks. være en clutch i samme farve som dine stilletter eller smykker, hvor metallet matcher lynlåsen i din blazer.

Til julefrokosten må den godt få lidt ekstra gas med bling og accessories. Et par fine øreringe kan være det, der gør hele forskellen for dit look. Hos Stylepit finder du et stort udvalg af accessories.

Detaljerne er vigtige, uanset hvilket look du går efter. 

VIDEO: Se Sille Henning præsentere de tre outfits

Stylepit er shoppen, der samler en vifte af lækkert tøj og fodtøj til kvinder – til hverdag og fest. Her kan du shoppe 300 forskellige brands. Find f.eks. tøj fra Vila, French Connection, Inwear, Soaked in Luxury og Selected Femme samt sko og stiletter fra Ecco, Bianco og Shoe Biz.

Shop sæt 1:

Shop sæt 2:

Shop sæt 3:

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost