Trine Kjær
Foto: Rasmus Weng Karlsen og PR Trine Kjær deler ud af sine skønhedsfavoritter.

Trine Kjær: Her er mine skønhedsfavoritter

Trine Kjær sværger til denne billige, effektive og sunde deo

Blogger og indehaver af skønhedsmærket Trine’s Wardrobe Care, Trine Kjær, 28, bruger ekstra tid på at smøre kroppen ind for tiden, for hun er gravid, og så bruger hun altid saltvandsspray til håret.

1. Uundværlig

Lige nu er det ­allervigtigste ­produkt på min toilethylde min ­økologiske mandelolie fra Urtegaarden. Jeg er ­ekstra opmærksom på at ­gennemfugte min hud lige nu, fordi jeg er ­gravid, og en god ­mandelolie er både en ­billig, 'ren' og ­virkelig ­effektiv måde at holde huden blød på.

Øko Mandelolie, Urtegaarden hos Med24.dk (sponsoreret), 76 kr.

2. Ansigtspleje

Jeg kan ikke leve uden ansigtscremen fra min egen hudplejelinje. For mig er det en ­allround creme, og så er den uden parfume og ­parabener. Om aftenen blander jeg ­sommetider lidt mandelolie i den for at få ekstra fugt.

Face Cream, Trine's Wardrobe Care, 140 kr.

3. Parfumefri

Fordi jeg er ­gravid, går jeg ikke med ­parfume, både for min babys skyld, men også fordi min næse er blevet meget sart. Jeg sværger til Dermas deo roll, der både er billig og mild mod huden.

Deo Roll-On, Derma hos Med24.dk (sponsoreret), 33 kr.

4. Saltvandslokker

Jeg bruger kun hårprodukter fra min egen serie Trine's Wardrobe Care, og saltvandssprayen kan jeg ikke klare mig uden. Den bruger jeg til at give mit hår et tilfældigt look.

Salt Water Spray, Trine's Wardrobe Care, 90 kr.

LÆS OGSÅ: ”Den er mest kendt som mirakelmiddel mod strækmærker, men jeg bruger den faktisk i ansigtet”

5. Glødende hud

Jeg er en 'no-makeup' pige, men at se 'naturlig' ud kræver jo også lidt arbejde. Jeg elsker ­cremede produkter og er vild med de økologiske RMS ­produkter, især deres ­highlighter. Den bruger jeg i ­øjenkrogen, på næseryggen, over læbebuen og over ­kindbenene.

Living ­Luminizer, RMS hos ­Riverandraven.dk, 330 kr.

6. Kindkys

Jeg elsker også ­danske Kjær Weis' makeupprodukter. Jeg ­bruger deres ­cremede blush i farven 'Desired Glow' både som blush, på ­læberne og sommetider som øjenskygge.

Cream Blush, ­Desired Glow, Kjær Weis, 389 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Jeg læser pt Charlotte Torpegaards ­skønhedsbog Yummy Mummy, og der ­bliver hybenkerneolie ­skamrost for sin evne til at give ekstra glød, og det ­tænker jeg, at jeg får behov for nu, hvor jeg snart går ind i ­mor-rollen med ­mindre søvn.

Organic Roseship Oil, Trilogy, 189 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Makeup