Trines Wardrobe hår

Foto: Trines Wardrobe

Trines Wardrobe hår

Trine: ”Sådan sætter jeg hår på 5 minutter”

Man kan ikke beskylde den 25-årige blogger og stylist, Trine Kjær, for at ligge på den lade side. Denne sommer lancerer hun sin første hudplejeserie, Trines Wardrobe Care, der bliver et supplement til hårplejeserien, der kom på markedet tilbage i sommeren 2012. Vi har fået lov at dele Trines bedste tip til hår, hudpleje og makeup.

Hvad er det unikke ved din nye hudplejelinje?
"Jeg synes mange af de eksisterende hudplejelinjer på markedet er forvirrende, tidskrævende og ikke mindst pladskrævende. Derfor har jeg sat fokus på, at det skal være simpelt at få en lækker hud. Min serie består af 8 multifunktionelle produkter - Jeg har bl.a. kun lavet 1 creme, der både kan bruges morgen og aften, det samme gælder renseproduktet. Desuden er alle mine produkter budgetvenlige og uden parabener. Ud af de 8 produkter er der kun 1, der indeholder parfume, nemlig facial mist, hvor der er tilsat eukalyptus."

Hvilket produkt er du særligt stolt af og hvorfor?
"Jeg er selvfølgelig vildt stolt af alle produkter, som har taget 2 år at udvikle. Det produkt vi brugte længst tid på, var vitamin face masken, som er blevet så fantastisk. Den efterlader huden baby-blød. Desuden kan jeg ikke leve uden micellar rensevæsken."


Tromborg Clear Brow Fix, 180 kr., Rudolph Care Organic Sun Stick, 145 kr., Trines Wardrobe Salt Water Spray, 79,95 kr., Trine's Warrobe Micellar Cleansing Water, 89,95 kr., Trine's Wardrobe Face Cream, 139 kr., Benefit Watt's up concealer, 231 kr., Mac pro conceal and correct palette, 355 kr.

Hvordan er din skønhedsrutine?
"Jeg starter hver morgen med at tage iskoldt vand i ansigtet, og derefter bruger jeg Trine's Wardrobe Miceller Water og så Trine's Wardrobe Face Cream inden jeg putter concealer på, hvis jeg har lidt urenheder eller føler mig lidt mørk under øjnene. Min yndlings er Mac pro concealer and correct palette. Til mine øjenbryn bruger jeg Tromborgs brow fix i enten brun eller clear alt efter hvor markeret jeg vil have dem. Og for tiden er jeg vild med Chanels Soleil Tan de Chanel til kindbenene og Benefits High ligher 'Watts up'. Nogle dage er det bare det, og andre dage bruger jeg sort mascara. Her skifter jeg mærke hele tiden. Lige nu har jeg en fra L'oréal 'volume million lashes' som faktisk er virkelig god."

Har du et super godt skønhedstip, som alle burde kende til?
"Min veninde lærte mig engang, at man skulle smøre creme på både kroppen og i ansigtet højest 5 min efter man er kommet ud af badet, da huden ellers når at udtørre. Og selvom den nok ikke ligefrem tørrer ud, så kan jeg virkelig mærke på både krop og ansigt at min hud er blevet markant blødere efter jeg er begyndt at følge det tip."

Hvad er dit bedste makeuptrick?
"Highlighter. Jeg er kæmpe fan af at bruge lidt over kindbenene på næseryggen og ved læbebuen. Det gør så meget for ens ansigt og får huden til at se ekstra sund ud. Jeg bruger Watts Up fra Benefit."

Hvordan sætter du dit hår, hvis du kun har 5 minutter?
"Jeg bruger for det meste meget lidt tid på at sætte hår. Enten sprayer jeg lidt saltvands spray i og deler håret op i to sektioner som jeg hurtigt twister for at fremhæve mit fald eller også sætter jeg håret op i en hestehale."

Hvad er det bedste, du kan gøre for dig selv om sommeren?
"At bruge solcreme hver evig eneste dag, også selvom jeg ikke skal solbade. Jeg bruger de nye fra Rudolph Care, er især glad for den lille stift med faktor 50, som man altid kan have med i tasken. Om sommeren bruger jeg ekstra meget tid på mine negle, både på tæer og på fødderne, da solbrun hud og velplejede negle er den smukkeste kombination. Jeg ordner dem selv, elsker at skifte farve - selvom jeg for det meste kun bruger nude nuancer, rød, sort eller mælkehvid."

LÆS OGSÅ: 5 frisørløgne, de fleste hopper på - gør du?

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed